Peg Parneviks kamp under semestern med pojkvännen Jesper Nicklassson

Peg Parnevik

Peg Parnevik är på semester med pojkvännen Jesper Nicklasson och verkar minst sagt njuta av tillvaron.
Men trots att de har det bra har det inte bara varit enkelt.
Nu berättar hon om kampen under semestern.
”Varför är det så jobbigt?”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Det var i början av sommaren som följarna började misstänka att Peg Parnevik hade träffat kärleken på nytt. Detta då sångerskan la upp en pussbild med en okänd man. Killen på bilden skulle sedan visa sig vara musikproducenten Jesper Nicklasson, och i podcasten Pillowtalk bekräftade hon sedan att de är ett par.

Och nu har det nyblivna paret åkt iväg på semester tillsammans. Nu berättar Peg om den tuffa insikten efter dagarna utomlands.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pegs kärlekssemester med pojkvännen

På Pegs Instagram har följarna kunnat ta del av bilder från deras semester, och av bilderna att döma verkar en stor del av dagarna bestå av att ta det lugnt på stranden med en bok i handen.

Men trots att de njuter av att vara på semester tillsammans har det inte bara varit helt enkelt.

Stjärnans kamp under semestern med pojkvännen

I ett ärligt inlägg på Instagram har Peg nämligen berättat att hennes kamp mot ätstörningar har gjort sig påmind under resan. Nu berättar hon om kampen på stranden samtidigt som hon skickar kärlek till de som går igenom samma sak.

”Varför är det så jobbigt med dagar på stranden? Låter som den töntigaste och mest priviligerade saken att säga men jag är livrädd för dagar på stranden. Allt mitt hårda jobb med min ätstörning går rakt ut genom fönstret. Jag känner mig osäker, skakig, maktlös. Som att jag är 14 år igen och bara vill att människor ska gilla mig och tycka jag är söt. Jag vet inte om ni känner samma sak.. Men jag vill bara att du ska veta att you can do it”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Andas! Hoppa ner i vattnet. Glöm hur du ser ut för en sekund och bara njut av att ha solen på din hud, för lita på mig. Jag har kastat bort alldeles för många dagar på att oroa mig för min kropp och andras åsikter istället för att bara vara i stunden och ta en simtur. Tiden är nu, okej!!”,

Och i kommentarsfältet är det många som stöttar henne efter de ärliga orden samt delar med sig av egna erfarenheter när det kommer till ämnet.

”Du och din syster är sanna förebilder för unga kvinnor. Hoppas mina döttrar ska växa upp tryggare i sig själva än jag och många med mig gjort. Med förebilder som er ser det ljust ut”, skriver bland annat en följare.

”Har njutit av att bada hela sommaren, i bikini. Enormt stort steg för mig efter alla år av att gömma mig… Jag är fantastisk - tack för det du gör. Även för mig som 47-årig fyrabarnsmamma”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Elena Belle visar upp nya kärleken – lyxsemestern med Gleb Savchenko

LÄS OCKSÅ: Martin Melin om verkliga relationen till Linnea Claeson

Senaste nytt