Martin Melin om verkliga relationen till Linnea Claeson

Martin Melin & Linnea Claeson

Kändispolisen Martin Melin och aktivisten Linnea Claeson har setts spendera en del tid ihop.
Nu berättar Martin för Hänt hur relationen mellan de faktiskt ser ut.

Kändispolisen Martin Melin blev känd för svenska folket efter att ha kammat hem vinsten i reality-programmet Robinson för många år sedan. Sedan dess har han hållit sig kvar i rampljuset och är bland annat känd för sin tidigare relation med deckardrottningen Camilla Läckberg.

Men sedan dess har han blivit hopkopplad med en hel del olika profiler. Nu berättar han för Hänt hur verkliga relationen till Linnea Claeson ser ut.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kändispolisen om kärlekslivet – därför dejtar han ingen just nu

Martin har varit gift två gånger i sitt liv och har från de äktenskapen även tre barn. Äktenskapet med Camilla Läckberg varade mellan 2010–2014 och tillsammans fick de sonen Charlie. Men innan dess var han också gift med Christina Melin, som han har barnen Fanny och Felix med.

Idag lever Martin däremot som singel och i en intervju med Hänt har han tidigare berättat hur han tror att det kommer sig.

– Problemet är att jag inte har tid för kärlekslivet. Jag går inte runt och letar heller, men skulle det bli någonting så tror jag att jag kommer ramla över det bara, sa han då innan han la till:

– Ska jag ha en relation vill jag gå in i den med 100 procent och ge allt och där jag är i livet nu passar inte det för jag har inte tiden. Så inte riktigt än.

Martin Melin om verkliga relationen till Linnea Claeson

Men under fredagen syntes Martin tillsammans med aktivisten och juristen Linnea Claeson. På Instagram kunde man nämligen se duon ta en matpaus i Karlstad tillsammans och under bilden skrev Martin:

”Vi lever olika liv jag och Linnea. Men tillsammans bidrar vi till att såväl köttbonden som grönsaksodlaren blir nöjda.”

Men någon romans är det inte mellan Martin och Linnea. I ett meddelande till Hänt förklarar nämligen Martin att de bara är vänner.

”Vår relation är på kompisnivå. Idag samåker vi till en fest i Värmland. Så ingen romans eller liknande”, skriver han.

Och det verkar vara fler välkända namn som kommer att vara på plats på festen! I kommentarsfältet kan man nämligen se bland annat Magnus Hedman kommentera:

”Ses snart! Vi kommer med proteinpulver.”

LÄS OCKSÅ: Hit flyttar Penny och Douglas efter lägenhetsförsäljningen

LÄS OCKSÅ: Elena Belles nya bild med Gleb Savchenko efter kärleksavslöjandet