Hit flyttar Penny och Douglas efter lägenhetsförsäljningen

Douglas Murray och Penny Parnevik

I veckan kom nyheten att Penny Parnevik och Douglas Murray har sålt sin lägenhet på Östermalm i Stockholm.
Nu berättar hon var flyttlasset bär av efter lägenhetsförsäljningen.
5 asker du vill veta om Philippa Parnevik
Slå på ljud

Penny Parnevik, 24, är en känd tv-profil som slog igenom familjen egna realityserie, Parneviks. Där fick tv-tittarna följa Penny och hennes tre syskon, Peg, Philippa och Phoenix samt föräldrarna Mia Parnevik och Jesper Parnevik i deras lyxiga villa i Florida, USA.

Penny om hennes frånvaro i förra veckans avsnitt av Pillowtalk

I förra veckans avsnitt av Penny och Pegs podcast Pillowtalk fick Peg ett helt avsnitt för sig själv, där hon valde att öppenhjärtligt berätta om sina ätstörningar. Avsnittet var oerhört starkt, men lyssnarna undrade varför inte systern Penny var med i avsnittet.

Och i veckans avsnitt av podcasten fick lyssnarna svar på frågan om hennes frånvaro, det var nämligen Pennys tur att hålla låda i podcasten denna vecka. Även hon valde att prata om ett ämne som är viktigt för henne, nämligen föräldraskap.

Hon berättade även att anledningen till att hon inte kunde medverka under förra veckans podd berodde på att hon och Douglas Murray har flyttat ut från deras lägenhet på Östermalm i Stockholm. Just när podcasten skulle spelas in så hade paret fullt upp med flytten.

– Peg tog över podden under förra veckan och hjälpte mig med det då jag flyttade ut ur vår lägenhet, överraskning! Vi har äntligen sålt lägenheten, sa Penny i podden.

Hit flyttar Penny och Douglas efter lägenhetsförsäljningen

I podcasten förklarade Penny aldrig vart flyttlasset går nu efter att hon och Douglas sålt sin egna lägenhet, men i en Instastory som tv-profilen lade ut under fredagen berättar hon för sina följare att lilla familjen flyttar in hos mamma Mia och pappa Jesper i deras hus.

På Instastoryn skriver hon om känslorna kring flytten ut till föräldrarna:

”Update: Vi har sålt lägenheten. Vi bor i mamma och pappas hus tills vi hittar något nytt. Vi älskar det. Jag vill bo i stan men fan vad mysigt det är med promenader i naturen, ha familj nära, leka i lekparken, och tåg in till stan för förskolan.”

Jesper Parneviks föräldrar äger ett mångmiljonhus från 1600-talet, i Österskär utanför Åkersberga och några hundra meter från Jespers föräldrars hus ligger Jesper och Mias radhus. Dit kommer nu Penny och hennes familj flytta tills de hittar ett nytt boende.

Penny Parnevik

Från Penny Parneviks Instagram.

LÄS OCKSÅ: Därför visar Penny Parnevik upp barnen på sociala medier

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos insikt om influencerbranschen

FOTO: Penny Parnevik/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN