Peg Parneviks romantiska resa med pojkvännen Jesper Nicklasson

Peg Parnevik & Jesper Nicklasson

Peg Parnevik är på semester med pojkvännen Jesper Nicklasson.
Nu visar hon upp romantiska bilder från resan – se dem här!

Det var i början av sommaren som följarna började misstänka att Peg Parnevik hade träffat kärleken på nytt. Detta då sångerskan la upp en pussbild med en okänd man. Killen på bilden skulle sedan visa sig vara musikproducenten Jesper Nicklasson, och i podcasten Pillowtalk, som Peg har tillsammans med systern Penny Parnevik, bekräftade hon sedan att de är ett par.

– Ni vet redan att jag träffar någon, han heter Jesper, sa hon då.

Och nu har turturduvorna åkt iväg på semester tillsammans. Nu delar de med sig av romantiska bilder från resan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Peg Parneviks kärlekslycka med Jesper: ”Tvillingsjäl”

Då Peg kom ut ur ett fem års långt förhållande i våras såg hon framför sig hur hon skulle leva singellivet i sommar. Och visst gjorde hon det till en början.

– Min singel ”hot girl summer”-period var typ i maj, jag var helt galen. Jag flängde runt väldigt mycket och fick mitt hjärta krossat ett antal gånger och sen klädde jag på mig mina cowboy-boots och satte mig på hästen igen, har hon tidigare berättat i podden.

Men singelperioden blev inte särskilt långvarig. Kort därefter träffade hon nämligen sin nuvarande kärlek, och i podcasten har hon berättat om hur hon tror att han är "the one".

– Det som är så fint med att ha en relation med din tvillingsjäl är att det är omöjligt att förstöra den. Det är klart att man alltid kan förstöra en relation men du kan inte göra eller säga något fel utan allt du gör kommer vara perfekt för den här personen. Jag tror att jag har träffat min tvillingsjäl faktiskt. Sjukt nog. Jag tror det, sa hon då.

Peg Parneviks privata semesterbilder med pojkvännen Jesper Nicklasson

Och efter ett händelserikt år har Peg nu unnat sig lite semester. Tillsammans med sin kärlek Jesper har hon nämligen åkt iväg till varmare breddgrader och på Instagram har man kunnat se hur hon minst sagt njuter av tillvaron.

Och på hennes stories bjuder hon även på mysiga bilder tillsammans med sin pojkvän.

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons hyllning till dottern Erika Persson på födelsedagen

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund visar upp lyckan med barnen efter skilsmässan från Martin

Senaste nytt