Gunilla Perssons hyllning till dottern Erika Persson på födelsedagen

Gunilla och Erika Persson

Erika Persson var bara ett barn när hon började dyka upp i tv-rutan.
Nu har hon fyllt 19 år – och mamma Gunilla väljer därför att tillägna ett inlägg till henne på Instagram.

Gunilla Perssons, 62, dotter Erika Persson, 19, har inte undgått den svenska tv-publiken efter sin debut i Svenska hollywoodfruar. Då syntes hon som en ung flicka med drömmar om att slå igenom som sångerska. Nu har hon vuxit upp och i samband med sin 19-årsdag hyllar mamma Gunilla henne på sociala medier.

SPLITTRADES Kikki visar upp okända syskonen

Gunilla Perssons vuxna dotter Erika

Den unga tjejen som sjöng i mammas realityprogram har nu blivit vuxen. Nyligen berättade även Erika Persson i en intervju med Hänt om sina framtidsplaner och det stundande collegelivet som väntar till hösten.

– Jag kom in på mitt förstahandsval Pitzer College. Det är ungefär en timme från LA och det är ett av flera olika colleges i samma område. Det är en riktigt cool liberal konst-skola där jag får göra allt jag brinner för, sa Erika då.

Hon berättade också om ambitionen att studera film, att få utlopp för sin kreativa sida samt att ägna sig ytterligare till sin hjärtefråga kvinnliga rättigheter.

Gunilla Perssons hyllning till Erika

I veckan fyllde Erika Persson 19 år får nu en rejäl hyllning av sin mamma Gunilla Persson.

”Kan ni tänka er att det här lilla miraklet som skiner ikapp med sin mormor fyller NITTON år idag den 18 augusti och mamma som är född den 18 februari fyller 95 och ett halvt år. För det är ingen vanlig dag, det är Erikas födelsedag - Hurra, hurra, hurra! Det är den dag då den största skatten jag någonsin kommer att få gjorde entre i mitt liv.” skriver Gunilla Persson i ett inlägg på Instagram.

Hon fortsätter:

”GRATTIS älskade flickan min, du är mitt allt på jorden. Jag älskar dig mer än det finns ord att beskriva”.

LÄS OCKSÅ: Starka reaktioner efter Elena Belles nya bild på 3-åriga dottern Luna

LÄS OCKSÅ: Hollywoodfrun Gunilla Perssons nya bild på pappan

FOTO: Instagram, Thomas Engström/EXP/TT

SENASTE NYTT!