Kikki Danielssons okända familjemedlemmar – nya bilden med syskonen

Kikki Danielssons okända syskon

Kikki Danielsson skildes från sina syskon i tidig ålder efter föräldrarnas skilsmässa.
Nu bryter hon tystnaden om familjen med en ny bild på Instagram.

Videon kunde inte hittas

Kikki Danielsson, 69, har underhållit svenska folket med sina olika framträdanden i decennier och är en av Sveriges mest folkkära artister, även efter 50 år i rampljuset.

Tillsammans med ex-maken, musikern Kjell Roos, har Kikki barnen Emma Roos, 35, och sonen Viktor Roos, 30. Däremot höll inte kärlekssagan för evigt, Kikki och Kjell gick nämligen skilda vägar för 22 år sedan.

Kikki Danielsson om svåra uppväxten

Kikki medverkade i tv-programmet Så mycket bättre år 2017 och när det var hennes dag berättade hon för deltagarna om sin tuffa uppväxt.

När Kikki Danielsson var fyra år gammal skilde sig hennes föräldrar. Ett år senare blev Kikki bortadopterad till ett lantbrukarpar utanför Älmhult i Småland.

Även lillasystern Ros-Marie adopterades bort, medan brodern Kjell-Åke fick bo med mammans nya familj. Barnavårdsnämnden hade beslutat att Kikki inte skulle få bo kvar med sin pappa och därför skulle bli bortadopterad.

SMÄRTA Johanna i otäck olycka – chocken efter händelsen

I programmet berättade den folkkära sångerskan att hon gallskrek när Barnavårdsnämnden skulle hämta henne.

– När Barnavårdsnämnden kom hade pappa förberett mig lite. Han hade sagt något i stil att "i morgon kommer snälla tanter och farbröder så ska du åka bort". Jag stod och tittade ut genom glasverandan och såg när bilen kom, sa Kikki då och fortsatte:

– Jag vet att jag låste armarna runt pappas nacke och gallskrek. Först fick de lirka, sen fick de ta i och lossa mina fingrar och in med mig i bilen. Jag bankade på rutan och gallskrek efter pappa. Han blev ju mindre och mindre, och sen svängde vi runt en ladugård. Sen var han borta. Efter det är det svart för mig rätt länge.

Kikki Danielsson bryter tystnaden om syskonen

Idag har både Kikkis adoptivföräldrar och biologiska föräldrarna gått bort. På sin Instagram har hon nu delat med sig av en bild på sina syskon, som hon alltså skildes från dagen efter bilden togs.

I ett känslosamt inlägg skriver Kikki Danielsson:

”Idag fick jag Ännu ett foto av min bror, som han har lagt färg på. Det Enda kort där vår syskonskara var Hel. Efter denna dag, lillasysters dopdag, skingrades vi för Vinden. Vi ser Allmänt bedrövade ut, men jag tror Inte att vi Då visste, vad som skulle hända”

LÄS OCKSÅ: Julia Bergman om planerna på fler barn – två månader efter missfallet

LÄS OCKSÅ: Ciara Janson Zelmerlöw om Måns Zelmerlöws stora tabbe på bröllopsdagen

FOTO: Kikki Danielsson/Instagram

SENASTE NYTT!