TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Julia Bergman om planerna på fler barn – två månader efter missfallet

17 aug, 2021 
Julia Bergman
Unga mammor-profilen Julia Bergman fick sitt tredje barn i februari. Några månader efter dottern Ilses födsel drabbades hon av missfall.
Idag mår Julia bra och berättar nu hur hon tänker kring att försöka bli gravid igen.
Annons
Julia Bergman avslöjar: Så träffades jag och Dennis EverbergBrand logo
Julia Bergman avslöjar: Så träffades jag och Dennis Everberg

Julia Bergman slog igenom i programmet Unga mammor som gick på TV3. Där fick vi följa livet som ung mamma till sonen Milan. Senare fick Julia även en egen serie med namn Julia, Milan & Zelda.

Julia har idag även två döttrar med hockeyproffset Dennis Everberg, Zelda och nyfödda Ilse, som kom till världen i februari tidigare i år. De är bosatta i Ängelholm och har även under en lång tid renoverat sin villa.

I juni meddelade Julia att hon drabbats av missfall, något hon berättade om för att hjälpa andra. Nu, två månader senare, kommer tv-profilen med ett nytt barnbesked efter följarnas frågor.

Julia Bergman om missfallet

Det var på Instagram som Julia delade med sig av nyheten att hon och Dennis drabbats av missfall. I ett öppenhjärtigt inlägg skrev hon om sorgen.

”Ilse skulle bli storasyster… trodde vi. Lite väl tidigt tänkte vi men den tanken försvann snabbt och vi började planera inför ännu en familjemedlem.. det blev inte så. För ungefär två veckor sen var jag på ett tidigt ultraljud för att beräkna längd på graviditeten (jag hade en dålig känsla innan detta) men det visade då att det antingen var tidigare än vi trodde eller så hade det slutat växa och skulle bli till missfall.För en vecka sen började jag blöda lite grann, bara vääääldigt lite men det fortsatte i tre dagar och på fjärde dagen blödde jag mer och kände mig 0% gravid”, skrev Julia Bergman följt av:

Annons

”På femte dagen kom det.. missfallet som jag fasat inför men ändå hade hållit tron uppe om att vi på nästa ultraljudstid skulle se ett hjärta slå.. men det blev inte så, inte denna gången. Idag (tre dagar senare) känns det väääldigt tråkigt men också skönt att kroppen klarade av att hantera detta själv. Jag är självklart väääldigt glad och tacksam för de barn jag redan fått för det är absolut ingen självklarhet men det känns såklart tråkigt och sorgset.”

Julia Bergmans barnbesked efter missfallet

Julia, som är mycket öppen på sociala medier, hade nyligen en frågestund där hon förklarade att hon kan tänka sig fler barn.

Det var när Julia Bergman fick frågan om de planerar fler barn som svaret blev ja.

”Så många som undrar detta samt hur jag mår efter missfall. Jag mår bra tack. Ja, vi hoppas ju det.”

Hänt har sökt Julia Bergman för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Viafree

Annons