Hollywoodfrun Gunilla Perssons nya bild på pappan

Gunilla Persson

Gunilla Persson är aktiv på Instagram och delar flitigt bilder både på sin mamma Iris och sin dotter Erika.
Men nu delar hon med sig av en annan familjemedlem som följarna inte fått se så mycket av innan.

Hollywoodfrun och realitystjärnan Gunilla Persson, 62, blev känd för hela svenska folket efter att hon slog igenom i succéprogrammet Svenska Hollywoodfruar. Och sedan dess har hon aktuell med flera tv-program bland annat Realitystjärnorna på godset, Fångarna på fortet och Biggest loser VIP.

Idag bor Gunilla i Los Angeles tillsammans med sin mamma Iris och dotter Erika Persson, 18. Men snart kommer dottern att flytta ut då hon ska börja på college till hösten.

FAMILJ Fredrik nya bild på tvillingarna rör följarna till tårar

Gunilla Perssons pappa Nils-Erik Persson

En person som Gunilla inte talat särskilt många gånger om är hennes pappa, Nils-Erik "Nisse" Persson. Han gick bort för snart 23 år sedan, den 25 september 1998. På hennes sociala medier är det ofta Erika och Iris som uppmärksammas men i år på pappans födelsedag delade hon en bild på honom och skrev att hon tänker på honom varje dag.

”Jag tänker på dig varje dag och jag är så stolt över att kunna saga att jag har världens basta far...”, skrev Gunilla och fortsatte:

”Född den 1 februari 1920 - gick till Jesus den 25 september 1998 - Mamma är nära dig nu. I love you forever.”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Gunilla Persson visar upp nya bilder på pappan

Nu några månader senare har Hollywoodfrun delat ännu en ny bild på sin pappa på sin Instagram. Hon berättar att han var elitgymnast och delar en bild från hans unga år.

”Min älskade pappa var elitgymnast och kunde fortfarande gå på händerna vid 65-års ålder. Andra bilden står han högst upp med sina bröder från gamla Frisksportarklubben i Norrköping”, skriver hon.

Dagen efter delade hon en bild från när hon besökte en restaurang i området Marina del Rey i Los Angeles och även där tog hon upp sin pappa i bildtexten. Hon skriver att pappan besökte det området sista gången han besökte USA.

Ikväll var jag på Tony P’s Dockside Grill - Marina del Rey - Det var länge sedan jag var i det grannskapet. Hade en lägenhet på Jib street precis vid stranden. Sista gången pappa var i USA och i New York förstås på 72nd street - År 1997-1998”.

I kommentarsfältet jublar följarna.

”Så fin bild”

”Wow vilken pappa.”

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprecht bryter tystnaden – första orden om Peg Parnevik efter uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Elena Belle har träffat någon ny – första orden om relationen

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT