breakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreaking
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Hollywoodfrun Gunilla Persson öppnar upp sig om operationen

03 aug, 2021 
https://image.hant.se/image-7538739?imageId=7538739&width=1320&height=1320&cropw=99.29&croph=100&x=0&y=0
Mimmi Fouchenette
Gunilla Persson

Gunilla Persson fick opereras akut under sin medverkan i Biggest loser VIP 2018. Nu berättar hon att hon ska opereras för samma sak igen.

Annons
Fem saker du inte visste om Gunilla PerssonBrand logo
Fem saker du inte visste om Gunilla Persson

Gunilla Persson, 62, slog igenom för de svenska tittarna när hon deltog i Svenska Hollywoodfruar 2010 som sändes på TV3. Idag driver Gunilla en blogg och delar aktivt bilder av hennes liv på sina andra sociala kanaler. Just nu kan Gunillas läsare följa hennes resa till att träffa den rätta mannen.

Gunilla Persson opererades under sin medverkan i Biggest loser VIP

2018 medverkade Gunilla i Biggest loser VIP, under sitt deltagande fick hon åka akut in till sjukhuset för att opereras. I en intervju med Nöjesbladet från 2018, berättar hon om den dramatiska upplevelsen.

– Det var Gud som sa till mig att jag måste undersöka mig omedelbart, säger Gunilla till Nöjesbladet.

Hollywoodfrun fick bryta inspelningen av programmet då hon drabbats av blödningar från underlivet och fick därefter opereras, hon fick göra en skrapning av livmodern på Danderyds sjukhus.

Annons

– Jag tror på Gud och jag tror att det är han som visade mig vägen, att nu måste jag bli undersökt. Att det var därför jag började blöda. Jag har inte haft menstruation på fem, sex år, så det var helt onormalt. Det var Gud som sa till mig att jag måste undersöka mig omedelbart, säger Gunilla.

Efter operationen förbjöds Gunilla till att göra all sorts ansträngande fysisk aktivitet, vilket gjorde det svårt för henne att fortsätta i tävlingen.

– Det var en tuff tajming när det gällde för mig att prestera. Jag förbjöds totalt, till hundra procent, att göra några som helst ansträngande fysiska aktiviteter. Och hela programmet handlar ju mycket om hård träning.

Gunilla Persson ska göra samma operation igen

I veckan delade Gunilla en bild på Instagram och berättade att hon ska göra en likadan operation i dagarna som hon gjorde för tre år sedan.

”Må så gott, jag måste in för en mindre operation om några timmar, tidigt måndag morgon, samma som jag gjorde i Stockholm då jag var med i Biggest loser VIP 2018”, skriver Hollywoodfrun på Instagram.

Annons

Många följare i hennes kommentarsfält stöttar Gunilla och önskar henne en snabb återhämtning.

Hänt har varit i kontakt med Gunilla som i dagsläget väljer att inte kommentera vidare.

”Jag ligger lite lågt med det just nu. Återkommer efter att jag skrivit min blogg”, svarar Gunilla i ett direktmeddelande på Instagram.

FOTO: TT, Instagram

Annons