Kristin Kaspersens möte med Lill-Babs okända familjemedlem

Kristin Kaspersen och Lill-Babs.

Efter att ha semestrat på Gotland samt i Norge och Italien befinner sig Kristin Kaspersen just nu i Hälsingland.
Nu visar tv-profilen upp sitt möte med okände familjemedlemmen.

Kristin Kaspersen, 51, är en av Sveriges mest folkkära programledare. Förutom att hon har jobbat på TV4 i flera år, så har hon även varit programledare för flera stora galor.

Sedan ett tid tillbaka driver hon även den egna podcasten Nyfiken på, där hon bjuder hon in kända som okända gäster för att samtala om ämnen som Kristin är extra nyfiken på.

2019 visade Kaspersen att hon även kan det här med att dansa. Tillsammans med dansaren, Calle Sterner, dansade paret hem Let´s dance. Dansparet har en fortsatt bra relation än idag och brukar hänga en del privat.

Renoverar "Lill-Babs" kök

Kristin Kaspersen har haft en händelserik sommar så här lång. Först gav hon sig ut på två veckors husbilssemester till både Gotland och Norge. Sedan bar det av till Italien med sönerna.

WOW Claes Malmbergs dotter har vuxit upp – så ser hon ut idag

Nu befinner hon sig i natursköna Hälsingland och Järvsö, där hon renovera sin mamma, "Lill-Babs", hus – något hon delat med sig utav till sina 262 000 tusen följare på Instagram.

Stor lycka att få flytta in i köksskåpen igen. Utrymmet i lådorna är fantastiskt och att äntligen ha ett kryddskåp känns så härligt. Den stora kylen kommer passa oss perfekt och den magiska spisen med inbyggd fläkt lyfter verkligen köket. Nu återstår bara att snickaren och målaren ska göra sitt jobb runt omkring”, skriver Kristin och fortsätter:

”Det fina är att det känns som mammas kök fortfarande men med modernare touch och så mycket mer smarta lösningar. Jag längtar efter att få samla hela familjen i mammas nya kök. Lite rörigt nu men ändå sån lycka!!! Fortsättning följer!”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kristins möte med Lill-Babs okände bror

Häromdagen tog Kristin dock lite ledigt från renoveringen. I ett inlägg som 51-åringen lade upp på sin instastory, så kunde man se ett gäng spela boule. Med i det gänget ska Kristins okände morbror, Lasse Svensson, har varit.

Boulmatch hos grannen Morbror Lasse. Sverige - Frankrike”, skrev Kristin på sin instastory.

Förutom att Lasse är bror till Barbro "Lill-Babs" Svensson, så har han en före detta trummis och musikproducent. Numera är han producent för den svenska dubbningsstudion Eurotroll.

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens lyxsemester med sönerna Filip och Leon

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersen öppnar upp om rädslan för färjor – efter tragedin

Senaste nytt