Claes Malmbergs dotter Amanda har vuxit upp – så ser hon ut idag

Claes Malmberg har fem barn med fyra olika kvinnor.
Dottern Amanda har hunnit bli 28, så ser hon ut idag.

Folkkära skådespelaren och komikern Claes Malmberg, 60, har synts i flertalet filmer, serier och teaterföreställningar sedan slutet på 80-talet. Då blev han rikskänd för sin roll som Ronny Jönsson. Sedan dess har han medverkat i bland annat Parlamentet, Saltön och Lotta på Bråkmakargatan. Han har också synts i underhållningsprogram som Doobidoo och Så ska det låta. 2018 deltog Claes även i Let's dance tillsammans med danspartnern Malin Watson där de utmanade bland annat Martina Haag och Gunde Svan.

I KULISSERNA Sanna Nielsens stöd under allsången

Claes Malmberg om skilsmässorna

Malmberg har tidigare öppnat upp om sitt privatliv och de flertalet skilsmässorna han gått igenom. Den senaste skedde 2016 från dåvarande frun och tidigare popsångerskan Fatima Rainey, 53 efter 20 år ihop. Men skilsmässorna ser han inte bara som något negativt eftersom det resulterat i totalt fem barn.

– Hade jag inte skilt mig så många gånger hade jag aldrig fått mina barn, och det är ju en lyckoresa, sa Claes Malmberg tidigare till Expressen.

Claes Malmbergs relation till barnen

Clas har fem barn med fyra olika kvinnor och idag har alla barnen vuxit upp. Äldsta sonen Nils, 39, fick Claes redan som 21-åring med dåvarande flickvännen Johanna.

– Jag plankade in på tunnelbanan, sov på vännernas soffor och gick runt som en lodis i Stockholm. Jag var slarvig och alldeles för omogen för att få barn. Jag blev mest en besökare i Nisses liv, har Claes tidigare berättat i en intervju för Allas men säger att han idag har en fin relation till sina barn.

Utöver Nils har Claes barnen Nicholas, 35, tillsammans med Michelle Malmberg, Amanda, 28, tillsammans med Caroline Brunell och Nelson, 22 och Perla, 17 tillsammans med Fatima Rainey. Medan Claes söner valt att vara anonyma på sociala medier har hans döttrar valt att dela med sig av sina liv på Instagram. Såhär ser de ut idag:

Amanda Malmberg, 28 år, bor i Lund och har två barn.

LÄS MER: Därför kan Claes Malmberg inte träffa flickvännen Janiana

LÄS MER: Ensam mamma söker-Johanna Toftbys döttrar har vuxit upp - så ser de ut idag

FOTO: Instagram, Kamerareportage/TT