Därför kan Claes Malmberg inte träffa flickvännen Janiana

Claes Malmberg och flickvännen Janiana

Claes Malmberg och kärleken Janiana har stött på en kamp i relationen.
Nu berättar skådespelaren om känslorna kring att inte kunna träffa den 20 år yngre flickvännen.
– Givetvis saknar jag henne. Man är ingen maskin, säger han till Expressen.

Skådespelaren Claes Malmberg, 59, genomgick 2015 en skilsmässa från hustrun Fatima Rainey, efter att det tidigare paret hade spenderat 20 år tillsammans. Skilsmässan kom att bli den femte för Claes som helt enkelt inte hade hittat rätt trots flera försök.

Men för drygt fem år sedan fann Claes och den 20 år yngre flickvännen Janiana Mafra Panchero Silva lyckan i varandra. Det var när Claes var på semester i Brasilien som han fick syn på Janiana som arbetade i en bar han besökte. Kärlek uppstod och sedan dess har paret haft en distansrelation.

Nya kampen i relationen med Janiana

Trots att avståendet mellan Sverige och Brasilien är långt så försöker Claes och Janiana ses så ofta de kan. Det är främst tre månaders perioder som de spenderar ihop innan de tvingas säga hejdå till varandra. Men sedan coronapandemin slog till har mycket ändrats. Hela åtta månader har nu gått sedan de sist höll varandra i sina armar och än vet de inte när de kommer att kunna återförenas.

LÄS MER: Claes Malmberg om relationer, familjen, knark och svek

– Hon var hos mig i mitten på mars, ungefär när coronan tog fart på allvar i Sverige. Egentligen skulle hon åka hem några veckor senare, men som tur var gick vi på magkänslan och bokade in henne på ett tidigare flyg, säger Claes till Expressen och fortsätter:

– Eftersom hon inte är medborgare här, och med den pressen som är på sjukvården, är hon tryggare i Brasilien, fortsätter han.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Claes Malmbergs stora saknad: ”Man är ingen maskin”

Claes och Janiana pratar dagligen i telefon men även om de är vana vid att ha ett distansförhållande så är saknaden nu stor.

– Givetvis saknar jag henne. Man är ingen maskin. Samtidigt tycker jag inte att man ska oroa sig över sådant i livet som man ändå inte kan påverka. Det är så klart tråkigt att vi inte kan ses, men man är ju inte ensam om att ha det så.

LÄS OCKSÅ: Patrick Ekwalls glädje med frun Hannah Ekwall – efter cancerbeskedet

LÄS OCKSÅ: Lotta Engberg överraskad av Mikael Sandström – plötsliga gravidbeskedet

FOTO: TV4, TT