Artikeln innehåller reklamlänkar

Gunilla Persson nya avslöjande om TV3:s Svenska hollywoodfruar

Gunilla Persson om Svenska hollywoodfruar på TV3

I höst kommer vi återigen att få se Gunilla Persson i TV3:s Svenska hollywoodfruar. Nu avslöjar Gunilla att den nya säsongen kommer att bjuda på en hel del överraskningar.
Följarnas upptäckt i Maria Montazamis bild på sonen Nicholas
Slå på ljud

Tv-profilen Gunilla Persson, 60, är aktuell med en nya säsong av Svenska hollywoodfruar som kommer att sändas på TV3 i höst. I en intervju med Expressen avslöjar hon att den nya säsongen kommer innehålla en rad förändringar.

– Det kommer bli en alldeles fantastisk och annorlunda säsong, säger Gunilla Persson till tidningen.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Gunilla vill och kan inte avslöja exakta detaljer men hon berättar ändå att saker som inte kommit fram i tidigare säsonger kommer få se dagens ljus i årets Svenska hollywoodfruar.

– Ögonen kommer att vara uppspärrade på tittarna, vissa sanningar kommer fram, säger hon.

Gunilla Perssons kravlista på männen

I den kommande säsongen får vi som vanligt se Gunilla Persson tillsammans med sin familj, som består av dottern Erika och mamman Iris.

Hollywoodfrun har varit singel under en längre tid och dejtandet har hon nu lagt lite på is. Gunilla vill däremot inte stänga några dörrar helt och hållet.

– Jag är busy med mina projekt, men om det är någon som är intresserad som är kvalificerad så kan man komma och knacka på dörren, säger Gunilla Persson till Expressen.

Gunilla Persson har en hel del krav när det kommer till en framtida partner. Dels tänker hon på vad som är bäst för henne själv men också vad som krävs för att han ska fungera tillsammans med dottern.

– Jag vill ha en rejäl man som är någon att hålla i handen. Man vill ju inte ha någon playboy, man vill inte ha någon som inte är värd att ha. De måste vara snälla, en snäll karl är jag ute efter, förklarar Gunilla Persson.

Genom att lägga dejtinglivet på sidan av har Gunilla Persson kunnat satsa mer på träningen. Hon var tidigare med i tv-programmet Biggest loser VIP där hon tappade 10 kg och har sedan dess fortsatt håla en god form.

– Jag håller i gång med träning och jag rör på mig mycket, och att jag äter rätt, säger hon.

FOTO: Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT, Ola Axman/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN