Bonde-Susanna Karlssons misstag med familjen efter sonens födsel

SUSANNA KARLSSON

FOTO: TT/Youtube

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson blev föräldrar till sonen Tor i mitten av augusti.
Nu berättar Bonde söker fru-paret om misstaget de begick kort efter förlossningen.

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson träffades 2018 i tv-programmet Bonde söker fru. I juni 2019 avslöjade paret för Hänt att de förlovat sig, och i samband med det berättade de också om sin barnlängtan.

– Vi drömmer absolut om att få en bebis. Efter förlovningen och giftermålet hoppas vi att det kommer en liten bondebebis, sade paret då.

Och så, i februari tidigare i år, gick Susanna och Hannes ut med den lyckliga nyheten att de väntade sitt första barn – och för en dryg en och en halv månad sedan såg lille Tor dagens ljus för första gången.

Helt overkligt, Tor är här”, skrev Susanna i ett inlägg på Instagram.

Bonde söker fru-parets kamp om att bli gravida

Men vägen fram till den lyckliga dagen i mitten utav augusti var allt annat än spikrak för Susanna och Hannes. I oktober 2018 delade paret med sig av den sorgliga nyheten att de under ett ultraljud fick beskedet om missfall.

Vi såg så mycket fram emot v 12 och att äntligen få komma på det första ultraljudet för att se vad som växte i magen. Men det var just det. Det fanns nått i magen men det växte inte längre”, skrev Bonde-Susanna i ett inlägg på Instagram.

Susanna har öppet berättat att kampen för att få barn varit lång och att det har krävts över 500 ägglossningstest för att lyckas.

Bonde-Susanna om misstaget med familjen: ”Ångest”

Tiden efter att man har fått sitt första barn kan vara väldigt omtumlande. I en video berättar Bonde-Susanna och sambon Hannes nu om misstaget de begick med att låta familjen träffa den nya familjemedlemmen så tätt inpå.

– Vi upplevde att vi kanske var lite snabba på att börja styra upp och träffa folk; släkt och vänner. Det var inte så att vi åkte på turné och träffade vänner och bekanta över hela världen, säger Susanna i videon och fortsätter:

– Familj och släkt vill ju väldigt gärna se en ny bebis så fort som möjligt. Vi som nya föräldrar vill så klart visa upp Tor så fort som möjligt, men det blev väldigt överväldigande och det kom mycket känslor som man inte var beredd på.

Vidare berättar Susanna Karlsson att hon och Hannes Haraldsson fick ångest inför och efter ett besök.

– Jag fick ångest för att jag suttit och ammat och pratat med någon samtidigt. Hannes fick också starka ångestkänslor, som inte kändes som det här överväldigande positiva, att vi plötsligt bjöd in folk till vår bubbla fast vi egentligen inte vill det.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren har gift sig – bröllopet med Edward af Sillén

LÄS OCKSÅ: Så lever Unga-föräldrar Sindy Niklasson idag – vändningen med barnen

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT/Youtube

Senaste nytt