Bonde-Susanna Karlsson drabbad av mjölkstockning efter sonens födsel

SUSANNA KARLSSON
Exklusivt

Bonden Susanna Karlsson och fästmannen Hannes Haraldsson blev föräldrar för snart en månad sedan och lyckan är total.
Men allt är inte en dans på rosor. Nu berättar Susanna för Hänt om bakslaget.
”Man känner sig lite ruggig”, skriver hon.

Bonde söker fru 2018 blev något som förändrade allt för bonden Susanna Karlsson. Det var nämligen då hon träffade Hannes Haraldsson och idag är de lyckligt förlovade och har hela livet framför sig.

För några veckor sedan kunde de även titulera sig som föräldrar till lilla sonen Tor, som äntligen kom till världen efter nio månaders väntan.

”Helt overkligt, Tor är här”, skrev Susanna då på Instagram.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Bonde-Susanna och Hannes kamp för att bli gravida

Susanna och Hannes har inte haft det helt lätt med att bli gravida. Efter att Susanna fick diagnosen pcos trodde de att vägen till barn skulle bli lång. Men tidigare i år kunde de glatt meddela att Susanna var gravid och lyckan var total!

Under våren berättade Susanna om kampen och att de drabbats av missfall året dessförinnan.

”Vi såg så mycket fram emot v 12 och att äntligen få komma på det första ultraljudet för att se vad som växte i magen. Men det var just det. Det fanns nått i magen men det växte inte längre”, skrev hon då på Instagram.

Under graviditeten med Tor har Susanna och Hannes stött på en del motgångar. Susanna har bland annat fått kommentarer om magens storlek, vilket hon har rutit ifrån mot offentligt.

BRUTALT Mammans besked om dottern ett år efter pappas död

Bonde-Susanna Karlsson om smärtsamma mjölkstockningen

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson lever i sin bebisbubbla, men har nu drabbats av ett bakslag. Susanna har nämligen drabbats av mjölkstockning, vilket kan vara oerhört smärtsamt.

”Har drabbats av mjölkstockning för första gången”, skriver hon på Instagram.

När Hänt når Bonde söker fru-profilen förklarar hon att det är riktigt ruggigt men att hon tror att hon vet vad det beror på. Tor har nämligen börjat sova längre stunder, vilket hennes bröst inte är vana vid.

”Amma är det enda som hjälper. Det är inte så farligt men det är lätt hänt och man känner sig lite ruggig ett tag, men att amma eller pumpa ut mjölken är det enda som hjälper (med erfarenhet av mjölkkor)”, skriver Susanna till Hänt och skrattar.

Susanna Karlsson verkar med andra ord må bra trots omständigheterna – och nu får hon dessutom nytta av att hon har mjölkat så många kor under årens lopp!

LÄS OCKSÅ: BAKOM KULISSERNA Idol-Gabriel avslöjar det tittarna inte fick se

LÄS OCKSÅ: MYSTISKT Christian Bauers plötsliga försvinnande

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, Instagram

SENASTE NYTT!