Filip Lamprecht överraskade Kristin Kaspersen med en överraskningsfest

Kristin Kaspersen & Filip Lamprecht

Tidigare i veckan fyllde den folkkära tv-profilen Kristin Kaspersen 52 år, något som firades med en överraskning från sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén.
På Instagram delar Kristin med sig av chocken efter den oväntade händelsen.
Slå på ljud

DeTv-profilen Kristin Kaspersen fyllde 52 härliga år i veckan, något som firades ordentligt av hennes nära och kära. Kristin har en framgångsrik karriär med en lång rad av olika tv-program som hon varit programledare för.

2019 tävlade hon även i succéprogrammet Let's dance där hon kammade hem vinsten tillsammans med danspartnern Calle Sterner.

Kristin Kaspersens köksrenovering i Lill-Babs hus

Hon är dotter till den folkkära artisten Lill-Babs, som tragiskt nog gick bort 2018, och hennes pappa är Kjell Kaspersen som är en tidigare norsk fotbollsspelare.

Den senaste tiden har Kristin spenderat en hel del tid i Järvsö där hennes mamma brukade bo, och nu håller hon även på att göra i ordning huset. Någon som har hon har visat upp på Instagram.

”Det fina är att det känns som mammas kök fortfarande men med en modernare touch och så mycket mer smarta lösningar. Jag längtar efter att få samla hela familjen i mammas nya kök. Lite rörigt nu men ändå sån lycka!!! Fortsättning följer!”, skrev hon då.

Exklusivt
REDAN GIFT Christians reaktion efter Pernillas hemliga bröllop

Kristin Kaspersens chock efter oväntade händelsen

Att familjen är väldigt viktig för Kristin är ingen hemlighet och i veckan när tv-profilen fyllde år trodde hon därför att hon skulle ut på en mysig födelsedagsmiddag med sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén. Men när de väl var på plats visade det sig att sönerna hade planerat ett överraskningskalas med Kristins alla närmsta vänner.

Och det verkade minst sagt bli en succé. På Kristins Instagram delade hon med sig av lyckan efter sönernas hemliga överraskningsfirande.

”Tack tack tack till alla fina gratulationer! Det är fantastiskt att fylla år. Att få fira allt jag upplevt det senaste året och nyfiket titta framåt mot kommande. Och det med vänner och familj. Igår var det extra speciellt då jag trodde jag skulle ut och äta med mina söner, vilket i sig är så mysigt. Det visade sig att de hade styrt upp middag med våra närmaste vänner så det blev en galet härlig överraskning när jag klev in på restaurangen”, skrev hon och fortsatte:

”Skratt, galet god mat och en massa prat. Lycka!!! Tack mina underbara söner för en oförglömlig kväll, tack ni som var där och tack alla ni som här på insta grattat mig. Känner en enorm tacksamhet, jag är så fantastiskt glad! 52 år … vilken jäkla härlig ålder! Älskart!”

Vi på Hänt hälsar även vi ett stort grattis till Kristin Kaspersen!

LÄS OCKSÅ: Louie Martis hyllning till Magdalena Graafs avlidne son Isak

LÄS OCKSÅ: Då ska Sanna Nielsen föda barn – detaljen som avslöjar

FOTO: Kristin Kaspersen/Instagram, WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet

SENASTE NYTT!