ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Christian Bauers fråga efter Pernilla Wahlgrens bröllop med Edward af Sillén

02 okt, 2021 
Christian Bauer & Pernilla Wahlgren
Edward af Sillén och Pernilla Wahlgren gifte sig i Las Vegas för några år sedan.
Nu har Pernillas pojkvän Christian Bauer fått nys om saken och verkar ha ett och annat att reda ut med Pernillas make Edward.
– Är det okej?, frågade Christian.
Annons
Bianca Ingrossos chock efter bilden på Christian Bauer – “Sinnessjukt”
Bianca Ingrossos chock efter bilden på Christian Bauer – “Sinnessjukt”

Pernilla Wahlgren, 53, och Christian Bauer, 55, är ett av Sveriges absolut hetaste kärlekspar. Sedan deras första möte i våras har kärleken sprudlat mellan dem och Pernilla är lyckligare än någonsin.

Att Pernilla är lycklig kan vännen och kollegan Edward af Sillén, 39, intyga. Han får nämligen ta del av hennes mående på mycket nära håll eftersom de jobbar tillsammans med showen Pernilla Wahlgren har hybris, som har premiär i helgen.

– Hon är lycklig med Christian, han är en toppenkille. Man är genuint glad för henne, säger Edward till Hänt.

Edward och Pernilla är inte bara kollegor, faktum är att de även är gifta! Däremot blev vigseln aldrig officiell då den gick av stapeln i Las vegas och för att en sån vigsel ska bli giltig måste man gifta sig även i Sverige – vilket Edward och Pernilla inte har gjort.

Edward af Sillén om giftermålet med Pernilla Wahlgren

Men make och maka kan duon absolut kalla sig för, eftersom de faktiskt sagt ja till varandra i ett kapell i Las vegas. Detta är även något som Wahlgrens värld-tittarna fått följa i tidigare säsonger av serien.

Annons

Nu berättar Edward för Hänt om det roliga initiativet att gifta sig med Pernilla.

– Vi var i Las vegas, vi skulle jobba ihop, och vi hade längtat efter att jobba ihop. Så då sa vi att borde vi inte liksom "seal the deal" och göra det officiellt och då sprang vi mot kapellet. Ungefär så minns jag det. Det var väldigt väldigt roligt, förklarar Edward.

När Edward och Pernilla gifte sig var Pernilla fortfarande singel, så nu när Christian kommit in i bilden är det mycket som har förändrats. Bland annat har showen Pernilla Wahlgren har hybris fått göras om totalt. Den byggde nämligen på att Pernilla var den eviga singeln när alla andra längtade hem till sina partners.

Christian Bauers fråga efter Pernillas bröllopsavslöjande

Idag blomstrar kärleken mellan Pernilla och Christian så därför väcktes det nog lite frågetecken när han fick veta att Pernilla redan var gift. Christian tog direkt tag i saken och redde ut det hela med Edward.

Annons

Nu berättar Edward för Hänt om Christians reaktion.

– Hennes nya kille Christian Bauer kom fram till mig igår och frågade om Pernillas hand, så att säga. Eller han frågade "är det okej om jag är här nu" och jag sa att det absolut är okej. Våran bröllopsnatt var ganska torr, skämtar Edward.

I samma veva avslöjar Edward att han har hittat kärleken! Men vem mannen är som fångat Edwards hjärta håller han för sig själv.

– Jag är lyckligt osingel!, säger han till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons