LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Ankas starka ord till 16-årige sonen Ethan efter alla år isär

22 sep, 2021 
AvMikael Einarsson
ANNA ANKA
Anna Anka förlorade vårdnaden om barnen Ethan och Eli efter en infekterad skilsmässa från Paul Anka.
I ett inlägg på Instagram berättar tv-profilen om sin stora kärlek till sonen, som precis har fyllt 16 år.
Min stolhet och glädje”, skriver hon.
Annons
5 galna citat från Svenska HollywoodfruarBrand logo
5 galna citat från Svenska Hollywoodfruar

Anna Anka, 50, slog igenom hos hela svenska folket med sin medverkan i den första säsongen av TV3:s succéserie Svenska Hollywoodfruar 2009.

Då var Anna gift med den legendariska låtskrivaren Paul Anka, 80, och i programmet fick tv-tittarna följa parets vardag tillsammans.

Snabbt stämplades Anna som kontroversiell, och många av hennes uttalanden ledde till stora rubriker och kraftiga reaktioner här hemma i Sverige.

Förlorade vårdnaden om barnen efter skilsmässan från Paul Anka

Men trots att första säsongen blev en tittarsuccé valde Anna Anka ändå att hoppa av inspelningarna inför nästkommande säsong.

Kort därefter kom också nyheten att hon och Paul valt att gå skilda vägar efter två år som gifta. Och det blev en rätt så smutsig skilsmässa.

Det hela slutade så pass illa att Anna förlorade vårdnaden om barnen Ethan, som hon har tillsammans med ex-maken Paul, och Eli, som hon fick från ett tidigare förhållande.

Annons

Anna har vid flera tillfällen berättat om sorgen och saknaden efter sina barn, men har också förklarat i tidigare intervjuer att hon har valt att acceptera situationen.

Anna Ankas starka ord till 16-årige sonen Ethan

I ett inlägg på sin Instagram hyllar realitystjärnan nu sonen Ethan – som fyller 16 år.

För 16 år sedan idag kom du in i mitt liv. Jag höll dig i mina armar och jag var så tacksam för min perfekt vackra bebis. I mina ögon finns ingen som du. Du har vuxit så mycket från min lilla pojke till en stilig man. Ditt liv ligger framför dig. Vägen ligger stakad framför dig”, skriver Anna Anka och fortsätter:

”Du ska veta att jag alltid kommer att finnas här för dig. Oavsett vilka val du gör. Du kommer alltid att vara min son. Kan inte vänta med att se vad du blir. Min stolhet och glädje. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva. Grattis på din födelsedag”.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT/Anna Anka/Instagram

Annons