LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Då flyttar Bianca Ingrosso in i den nya lägenheten – så många kvm är den

17 okt, 2021 
BIANCA INGROSSO
Att Bianca Ingrosso har köpt en ny lägenhet är det nog ingen som missat.
Nu avslöjar hon nya detaljer om lägenheten och när inflyttning sker!
Annons
Åsa Ingrosso om Biancas relation med Phillipe: “Ni är varandras gift”Brand logo
Åsa Ingrosso om Biancas relation med Phillipe: “Ni är varandras gift”

Bianca Ingrosso, 26, blev ekonomiskt oberoende redan som 25-åring och för förra året kunde hon plocka ut en utdelning på drygt 57 miljoner kronor.

Det är med andra ord ingen tvekan om att det går bra för Bianca och framgångarna fortsätter att gå som på räls. Förutom att sitta i Talang-juryn så håller egna sminkmärket Caia på att expandera och snart får Bianca äntligen visa upp deras nya kontor!

Bianca har tidigare berättat att det nya kontoret ligger bara ett stenkast ifrån hennes gamla, men det här är rejält mycket större. Det nya kontoret ligger även fint beläget med utsikt över Humlegården, på Östermalm i Stockholm.

Bianca Ingrosso om nya lägenheten som hon köpt

Men det är inte bara nytt kontor som står på agendan för Bianca. I veckan kunde hon avslöja att hon och pojkvännen Phillipe Cohen, 27, ska flytta till en ny lägenhet!

Annons

”Och JA mina vänner! I början av den här veckan köpte vi våra absolut största drömmars lägenhet! Den har verkligen allt och mycket mer än vad jag någonsin drömt om.”, skrev hon då till en bild på henne och Phillipe.

I Biancas senaste vlogg på Youtube berättar hon mer om den fantastiska lägenheten.

– I måndags så köpte jag en lägenhet. Jag köpte min absoluta drömlägenhet. Det är inträde om sex månader och jag ska renovera om lite, inte mycket, för att den är redan helt otrolig i sig.

Bianca berättar att hon såg lägenheten och inom loppet av en vecka så var den hennes. Det hon älskar mest med lägenheten är planlösningen och att den är så varm och hemtrevlig.

– Det här är den perfekta planlösningen, det är jättenära där jag bor nu, det är högt i tak, det är fönster överallt, jättestora fönster, en enorm lägenhet. Så jag bara kände, det är här jag vill bo, säger hon och fortsätter:

– Det är här jag liksom kan skaffa barn och uppfostra dem i, alltså det är här jag vill bo i typ 20 år framöver.

Annons

Så stor är Bianca Ingrossos nya lägenhet

Efter en intensiv budgivning så hamnade lägenheten till slut i rätt händer – nämligen hos Bianca. Med tanke på att den ligger väldigt nära där hon bor idag så känner hon till området. Nu avslöjar hon hur stor lägenheten är.

– Den är 300 kvm stor. Den har fyra sovrum, jättestora ytor och den mest perfekta planlösningen jag varit med om. Och det är allting jag nånsin har drömt och inte ens kunnat våga drömma om, förklarar Bianca och berättar när tanken är att flyttlasset går av stapeln:

– Tanken är att flytta in nästa sommar, efter lite renovering. Jag ska flytta kök och göra om badrum och så vidare. Men jag är så glad! Alltså jag har sånt pirr i magen för livet.

FOTO: INSTAGRAM, DISCOVERY+

Annons