TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har köpt lägenhet ihop

13 okt, 2021 
BIANCA INGROSSO, PHILLIPE COHEN
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett par i sju års tid och under årens lopp har de både testat att bo ihop och haft distansförhållande.
Men nu har paret tagit nästa steg i relationen: de har köpt sin första gemensamma lägenhet!
Annons
Bianca Ingrossos chock efter bilden på Christian Bauer – “Sinnessjukt”Brand logo
Bianca Ingrossos chock efter bilden på Christian Bauer – “Sinnessjukt”

Bianca Ingrosso, 26, och Phillipe Cohen, 27, har varit ett par till och från under sju år. Under årens lopp har de däremot gjort slut flera gånger och av den anledningen beskrivs deras förhållande ofta som av- och på.

Men att paret gång på gång hittar tillbaka till varandra är något som är säkert. Förra hösten var det knäpptyst från Biancas sida om hur det låg till på kärleksfronten. Detta gjorde att följarna började misstänka att det skulle kunna vara slut mellan paret och det visade sig så småningom att de hade rätt.

Lyckligtvis dröjde det inte allt för länge innan Bianca kunde avslöja att hon och Phillipe blivit tillsammans igen och sedan dess har kärleken sprudlat mellan paret.

Phillipe Cohen sålde sin lägenhet – flyttade in hos Bianca Ingrosso

I början av året sålde Phillipe sin lägenhet på Östermalm, som bara låg ett stenkast från Biancas bostad. Sedan dess att Bianca och Phillipe blev tillsammans igen i våras har paret däremot bott i Biancas lägenhet.

Annons

Den senaste tiden har Bianca varit på en hel del lägenhetsvisningar och i en livesändning på Discovery+ Instagram förklarade hon nyligen hur det låg till.

– Phillipe letar faktiskt efter en egen lägenhet och jag efter en egen. Och det är mest bara för att just nu får inte han plats i min. Och jag kan faktiskt inte göra nån del av min garderob tom, sa Bianca då.

Biancas mamma Pernilla Wahlgren, 53, förklarade då att hon tyckte att det verkade mycket smartare att köpa en stor lägenhet tillsammans istället. Men Bianca verkade inte helt övertygad där och då.

Bianca och Phillipe flyttar ihop – köpt lägenhet tillsammans

Detta verkar nu dock ha ändrats för nu kan Bianca avslöja att det blev som mamma Pernilla föreslog! I ett inlägg på Instagram-story berättar Bianca nu om den stora nyheten!

”Och JA mina vänner! I början av den här veckan köpte vi våra absolut största drömmars lägenhet! Den har verkligen allt och mycket mer än vad jag någonsin drömt om.

Annons

Jag vill bo där för resten av mitt liv och uppfostra våra barn där. Känslan jag får i den här lägenheten är en känsla jag aldrig känt förut. Det är så varmt, mysigt och älskvärt hem redan. Jag ska visa er allt snart, men jag har så mycket fjärilar överallt just nu.”, skriver Bianca.

Exakt när inflytt sker återstår att se, men det verkar absolut som att Bianca och Phillipe är glada för deras nya boende.

BIANCA INGROSSO, PHILLIPE COHEN
Bianca avslöjar att hon och Phillipe köpt lägenhet ihop.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons