TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför tvingades Mia Parnevik operera höften – olyckan med Atticus

20 okt, 2021 
Mia Parnevik
Makarna Mia och Jesper Parnevik har båda opererats.
Nu avslöjar Mia vad som egentligen gjorde att hon tvingades operera sin höft.
Det visar sig nämligen handla om en okänd olycka med barnbarnet Atticus.
– Jag har haft väldigt ont, säger tv-profilen.
Annons
Penny Parnevik och Douglas Murray kärlekshistoriaBrand logo
Penny Parnevik och Douglas Murray kärlekshistoria

Mia Parnevik, 53, och maken Jesper Parnevik, 56, blev kända för hela svenska folket efter serien Parneviks på TV3 där dessutom barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix Parnevik medverkade i alla säsonger. Jesper är även känd för sin strålande karriär som golfproffs och makarna har bott i USA under barnens uppväxt.

I våras kom nyheten att Mia och Jesper har sålt det stora lyxhuset i Florida och de har synts tillbringa en hel del tid i Sverige. Men under hösten har makarna stött på flera bakslag, båda har tvingats till operationer. Nu berättar Mia vad som egentligen hände som gjorde att hon behövde opereras.

Jesper Parnevik och Mia Parnevik har båda opererat sig

För några veckor sedan låg Mia Parnevik på sjukhus för en operation. Då var det hennes höft som strulade, något hon talade om i ett inlägg på Instagram.

Så nu ska höften fixas/komma tillbaka av det bästa teamet. Jag känner mig så tacksam. Min sjuksköterska Jesper kommer definitivt att hjälpa. Kärlek till er alla.”

Annons

Sedan var det Jespers tur att operera höften – detta på grund av en gammal golfskada. Mia beskrev för Aftonbladet att han har ”slagit för många golfbollar”. Utöver höften har han dessutom opererat sin handled.

– Han är nu som ny och det har gått jättebra och han mår jättebra nu. Sedan har han opererat sin handled också, som han har haft problem med. En helrenovering!, säger hon till tidningen.

Mia Parnevik halkade med barnbarnet Atticus blöja i handen

Från början fanns det ingen plan på att Mia Parnevik skulle operera sin höft, men efter en olycka i somras har hon tampats med smärta. Det som hände var att hon halkade när hon skulle gå ut med barnbarnet Atticus bajsblöja. Sedan dess har hon haft ont i höften och maken Jesper bad henne kolla upp problemet.

– Jesper ville att jag skulle kolla upp mig för att jag har haft väldigt ont i höften. Jag hade ramlat i somras när jag gick ut med barnbarnet Atticus bajsblöja och det var lite halt, så jag slog i ordentligt. Efter det har jag haft väldigt ont. Då visade det sig att jag hade tre broskskador i höften, berättar Mia Parnevik för Aftonbladet.

FOTO: TV3 / Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT

Annons