Bianca bekräftar: Pernilla Wahlgren har köpt nytt hus i Marbella

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren är mitt uppe i förändringar i livet. Båda ska flytta inom snar tid.
Men förutom flytt i Sverige så avslöjar Bianca nu att Pernilla även har köpt ett nytt hus i Marbella!
Se Benjamins obekväma stund med Pernilla på hotellrummet
Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 26, och Pernilla Wahlgren, 53, är mitt uppe i den tionde säsongen av Wahlgrens värld. Förutom att spela in tv så är Bianca verksam med sitt sminkmärke CAIA och Pernilla är tillbaka i showen Pernilla Wahlgren har hybris.

Pernilla är även mitt uppe i sitt husbygge på Lidingö, då hon förra året köpte en tomt som hon just nu bygger drömboendet Villa Wahlgren på. Och förutom att bygga hus på svensk mark så avslöjar Bianca nu att Pernilla har köpt ett helt nytt hus i Marbella!

Pernilla Wahlgren har redan huset Casa Rosa i Marbella

För ett par säsonger sedan fick vi följa med Pernilla Wahlgren till Spanien för att skriva på papper för sitt Casa Rosa i Marbella. Sedan dess har vi fått se tv-profilen inreda och semestra i villan på sociala medier och i serien.

Under sommaren introducerade dessutom Pernilla boendet för kärleken Christian Bauer, 55, och de två syntes semestra tillsammans i värmen.

I bildspelet syns Pernillas hus och inredningsdetaljer. Huset ligger uppe i bergen och har utsikt mot havet. Men nu nås vi alltså av nyheten att Pernilla säljer sitt älskade hus i Spanien.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca avslöjar – Pernilla Wahlgren har köpt ett nytt hus i Marbella

För ett par dagar sedan berättade även Bianca att hon och pojkvännen Phillipe Cohen köpt en ny paradvåning på Östermalm. Den är på 300 kvadratmeter och hon, tillsammans med pojkvännen, får tillträde nästa år. Bianca har redan avslöjat att hon ska renovera en hel del, planen är att flytta hela köket och göra om badrummet i våningen. Hon beskrev även boendet som sin drömlägenhet.

I sin senaste vlogg berättar Bianca Ingrosso om sin tacksamhet till livet och avslöjar samtidigt att mamma Pernilla Wahlgren köpt ett helt nytt hus i Marbella.

– Jag är så glad, jag är så tacksam, jag är så taggad, det är så mycket på en och samma gång. Det är sjukt mycket jobb, sjukt mycket nya anställningar i mitt bolag och på CAIA främst. Jag älskar mitt jävla liv, jag kan inte förstå att det här är mitt liv, jag kan verkligen inte det, säger Bianca i vloggen och tillägger:

– Mamma har köpt nytt hus i Marbella, ja men ni vet!

LÄS OCKSÅ: Så träffade Peter Jihde sin fru Karin Widengren Jihde – egna orden

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos uppmaning till Pernilla Wahlgren – efter sexsnacket

FOTO: Karin Törnblom/TT / Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN