TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca bekräftar: Pernilla Wahlgren har köpt nytt hus i Marbella

18 okt, 2021 
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren är mitt uppe i förändringar i livet. Båda ska flytta inom snar tid.
Men förutom flytt i Sverige så avslöjar Bianca nu att Pernilla även har köpt ett nytt hus i Marbella!
Annons
Se Benjamins obekväma stund med Pernilla på hotellrummetBrand logo
Se Benjamins obekväma stund med Pernilla på hotellrummet

Bianca Ingrosso, 26, och Pernilla Wahlgren, 53, är mitt uppe i den tionde säsongen av Wahlgrens värld. Förutom att spela in tv så är Bianca verksam med sitt sminkmärke CAIA och Pernilla är tillbaka i showen Pernilla Wahlgren har hybris.

Pernilla är även mitt uppe i sitt husbygge på Lidingö, då hon förra året köpte en tomt som hon just nu bygger drömboendet Villa Wahlgren på. Och förutom att bygga hus på svensk mark så avslöjar Bianca nu att Pernilla har köpt ett helt nytt hus i Marbella!

Pernilla Wahlgren har redan huset Casa Rosa i Marbella

För ett par säsonger sedan fick vi följa med Pernilla Wahlgren till Spanien för att skriva på papper för sitt Casa Rosa i Marbella. Sedan dess har vi fått se tv-profilen inreda och semestra i villan på sociala medier och i serien.

Under sommaren introducerade dessutom Pernilla boendet för kärleken Christian Bauer, 55, och de två syntes semestra tillsammans i värmen.

Annons

I bildspelet syns Pernillas hus och inredningsdetaljer. Huset ligger uppe i bergen och har utsikt mot havet. Men nu nås vi alltså av nyheten att Pernilla säljer sitt älskade hus i Spanien.

Bianca avslöjar – Pernilla Wahlgren har köpt ett nytt hus i Marbella

För ett par dagar sedan berättade även Bianca att hon och pojkvännen Phillipe Cohen köpt en ny paradvåning på Östermalm. Den är på 300 kvadratmeter och hon, tillsammans med pojkvännen, får tillträde nästa år. Bianca har redan avslöjat att hon ska renovera en hel del, planen är att flytta hela köket och göra om badrummet i våningen. Hon beskrev även boendet som sin drömlägenhet.

I sin senaste vlogg berättar Bianca Ingrosso om sin tacksamhet till livet och avslöjar samtidigt att mamma Pernilla Wahlgren köpt ett helt nytt hus i Marbella.

– Jag är så glad, jag är så tacksam, jag är så taggad, det är så mycket på en och samma gång. Det är sjukt mycket jobb, sjukt mycket nya anställningar i mitt bolag och på CAIA främst. Jag älskar mitt jävla liv, jag kan inte förstå att det här är mitt liv, jag kan verkligen inte det, säger Bianca i vloggen och tillägger:

– Mamma har köpt nytt hus i Marbella, ja men ni vet!

FOTO: Karin Törnblom/TT / Youtube

Annons