Hanna Hedlund om att många hade Martin Stenmarck som frikort

Hanna Hedlund & Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck var ett par i över tjugo år.
Nu berättar Hanna vad hon kände kring att många hade honom som ”frikort”.
– Sån jävla konstig grej att säga, säger hon.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck var ett par i över tjugo år.

De träffades 1997 på en personalfest och i en intervju med Nyheter24 har Martin tidigare sagt att det var efter den kvällen som det blev dem två.

Martin och Hanna hade nämligen blivit inlåsta på en restaurang i Stockholm och fick därmed en utmärkt möjlighet att lära känna varandra.

– Vi behöver inte gå in på detaljer, men vi hade gömt oss i ett hörn för att skåla med varandra. Vi hade väldigt mycket tid att lära känna varandra under den natten, och sedan den dagen är det vi två, har Martin berättat.

Men tidigare i år kom beskedet att de valt att gå skilda vägar. Detta efter att de levt ifrån varandra under ett halvår.

Hanna och Martins beslut om barnen

Tillsammans har de barnen Saga, Love och Ida, och de har båda varit tydliga med att deras barn alltid kommer att komma i första hand. Något som de skrev om i samband med avslöjandet om deras skilsmässa.

”Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv”, skrev de då.

Sanningen bakom Mias operation – olyckan med barnbarnet

Hanna Hedlunds ilska efter inviterna till Martin Stenmarck

Tidigare i veckan släppte vännerna Hanna och Jessica Wahlgren sin nya podcast Jessica & Hanna - Å andra sidan. Där pratar de om allt mellan himmel och jord och något som absolut kom på tal var både Hanna och Jessicas tidigare relationer.

Det var när Jessica nämnde att skådespelaren Bradley Cooper brukade vara hennes frikort som Hanna mindes tillbaka på sin tid med Martin.

– Frikort innebär väl att man kan ha ett frikort när man är i en relation?, säger Jessica varpå Hanna förtydligar:

– Ja precis, om det är någon som dyker upp så får man då köra på den. Så då gäller det ju att personen inte dyker upp.

Hon fortsätter:

– När jag var gift, eller när jag var med Martin och folk bara "Martin Stenmarck är mitt frikort", det är en sån jävla konstig grej att säga. Att ha en svensk artist när man är i Sverige, det blir lite nära. Går de och tittar på honom då och så sitter hennes man där och vet att "det där är min frus frikort"?

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos avslöjande om hur mycket nya lägenheten kostade

LÄS OCKSÅ: Så lever prins Carl Philips första kärlek ex-flickvännen Wiveka Thott idag

SENASTE NYTT!