Fansens oro över Lars "Lasseman" Larsson – inför spelningen med Arvingarna

LASSEMAN, ARVINGARNA

Arvingarna har fullt upp med att äntligen få vara ute på turné efter så många månaders uppehåll. Men nu har Lasseman hamnat i trubbel och fansen är riktigt oroliga.
”Trycker i mig några tabletter”, skriver Lasseman.
TV: Arvingarna om sorgen efter nära vännens bortgång
Slå på ljud

Arvingarna är ett av Sveriges mest kända dansband och består av de vännerna Casper Janebrink, 51, Lars "Lasseman" Larsson, 49, och bröderna Kim Carlsson, 49, och Tommy Carlsson, 53.

Bandet slog igenom i Melodifestivalen 1983 med den omåttligt populära låten Eloise. Låten tog dem hela vägen till Eurovision Song Contest där de landade på en sjunde plats.

Sedan dess har Arvingarna minst sagt hållit sig kvar i rampljuset och dessutom har de ställt upp i Melodifestivalen ytterligare några gånger. Så sent som i år ställde de upp med bidraget Tänker inte alls gå hem. Låten tog sig vidare direkt till final men väl i finalen landade de på en nionde plats.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Glädjebeskedet för Arvingarna – ute på turné igen

Sedan coronapandemin startade har det varit en tuff tid för de flesta artister och inställda spelningar och konserter har varit standardbesked. Men nu är Arvingarna i full gång med sin turné igen och de åker land och rike runt för att äntligen få uppträda för sina fans igen.

Att de är glada för att få turnera igen råder det inga tvivel om. Casper Janebrink har tidigare förklarat på sin Instagram om lyckan över att restriktionerna släppts.

”Nu äntligen kan man köpa biljetter till våran jubileumsshow med nypremiär den 2/10 i Visby”, skrev Casper då.

Och nu har turnerandet hållit på ett tag, faktum är att Casper till och med missade Bingolottos 30-årsjubileum för att han istället behövde stå på scen med Arvingarna.

Arvingarna har genom åren skapat sig väldigt trogna fans och de involverar sig gärna i sina kära idoler. I somras när Arvingarna skulle uppträda på Allsång på skansen kom de bland annat med en uppmaning.

Fansens oro för Lasseman

Nu har fansen fått ytterligare en anledning att involvera sig i bandet och dess medlemmar. Denna gång är det Lasseman som råkat illa ut.

I ett inlägg på Instagram förklarar han att han fått en spricka i revbenet under en spelning på Cirkus i Stockholm.

”Gig på Cirkus idag med spricka i revbenet Trycker i mig några tabletter så får vi se hur det går”, skriver Lasseman.

Nu är följarna ytterst oroliga för sin kära gitarrist och sångare.

”Var rädd om dig!!”, skriver en.

”Vad har du gjort?”, undrar en.

”Vad har hänt dig?”, undrar en annan.

Nu hoppas vi att Lasseman snabbt kryar på sig!

LÄS OCKSÅ: Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell har fått barn – det blev en pojke

LÄS OCKSÅ: Einárs mammas hjärtskärande ord om sonen

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN