ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Agneta Sjödin och Casper Janebrink saknas i Bingolottos 30-årsjubileum

08 okt, 2021 
Agneta Sjödin och Casper Janebrink
Under lördagen har Bingolotto sitt 30-årsjubileum med flera gäster och tidigare programledare.
Men några som inte medverkar är Agneta Sjödin och Casper Janebrink – trots att de är inbjudna.
Men varför kan de folkkära profilerna inte komma? Hänt har svaret!
Annons
BingoLotto – minns du programledarna?
BingoLotto – minns du programledarna?

Bingolotto är ett av Sveriges mest folkkära program och har nu i hela 30 år bjudit upp till bingospel, gäster och otaliga vinster. Olika programledare har tagit plats genom åren som Leif ”Loket” Olsson, Lasse Kronér, Gunde Svan, Rickard Olsson, Jan Bylund, Marie Serneholt, Ingvar Oldsberg samt nuvarande duon Stefan Odelberg och Lotta Engberg.

Två som också har lett Bingolotto genom åren vid olika tillfällen är Agneta Sjödin och Casper Janebrink. I somras ledde de Binoglottos sommarkväll och har tidigare hoppat in som vikarier. Men varför ska de inte medverka under 30-årsjubileumet? Nu svarar kanalen och Agneta Sjödin på frågan!

Bingolotto firar 30 år – artisterna som kommer vara på plats

Förutom en rad olika programledare så kommer vi få se flera artister som gästar och sjunger hits från 1991. Vikingarna ska sjunga Höga berg djupa hav, och programledaren Lotta Engberg kommer att framföra låten True love ihop med Christer Sjögren.

Annons

Eric Gadd kommer att uppträda med sin storslagna hit Do you believe in me och Carola Häggkvist ska sjunga Fångad av en stormvind. Även bandet Lillasyster och Mariette ska tolka rockbandet Metallicas Enter sandman.

Tidigare i veckan nåddes vi av den tråkiga nyheten att Ingvar Oldsberg inte kommer att klara av att medverka vid jubileet. Ingvar tvingas ställa in då han tampas med svåra smärtor. Han har länge haft problem med sin rygg, höfterna och knän och i en intervju med Aftonbladet förklarade den folkkäre profilen att han haft svårt att ta sig utanför lägenheten.

– Jag har gått på kryckor i ungefär en och en halv månad och är bara inomhus. Därför kan jag inte vara med i Bingolotto, det går inte, säger han till tidningen.

Agneta Sjödin och Casper Janebrink medverkar inte i Bingolotto

Agneta och Casper är två välkända programledare för Bingolotto, Agneta har hoppat in förr om åren för att leda programmet likaså Casper.

Annons

I sommar ledde de programmet tillsammans i flera veckor och många uppskattade verkligen det nya konceptet Bingolottos sommarkväll.

Trots att Agneta Sjödin och Casper Janebrink båda har blivit inbjudna till jubileet så kommer ingen dem att medverka på grund av förhinder, förklarar Bingolottos PR-ansvarig John Sarafian för Hänt.

”Båda är alltså inbjudna. Casper har dock spelning och Agneta var vid det senaste budet förhindrad”, skriver han i ett meddelande.

Agneta Sjödin förklarar att hon inte fick ihop tiden till att medverka.

”Det var bara mycket annat så jag fick inte ihop det helt enkelt”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Tommy Holl/TT, TV4

Annons