ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Pihlblad om åldersskillnaden med Henrik Alsterdal

06 okt, 2021 
HENRIK ALSTERDAL, ANDERS PIHLBLAD
Det skiljer elva år mellan makarna Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal. När Hänt träffar paret kommer de in på en diskussion där just åldersskillnaden blir extra tydlig.
– Vadå din generation?, säger Anders.
Annons
Henrik Alsterdal om åldersskillnaden med Anders Pihlblad: ”Jag är ju en annan generation”Brand logo
Henrik Alsterdal om åldersskillnaden med Anders Pihlblad: ”Jag är ju en annan generation”

Anders Pihlbad, 53, och Henrik Alsterdal, 41, har varit ett par i 15 år och sedan 2012 kan de även titulera sig som äkta makar.

Paret träffades på jobbet när Henrik började arbeta på TV4. Däremot dröjde det ett bra tag innan det verkligen sa "klick" för paret. Det var efter en personalfest med båt-tema som de fick upp ögonen för varandra. Då var Anders utklädd till livräddare och Henrik var matros.

– Det var en fest med bad-och båttema. Det var under min mest vältränade period och jag klädde ut mig till livräddare ur programmet Baywatch. Jag kom från en förfest och vågade gå fram och prata med Henrik, berättade Anders för Hela Gotland i somras.

Anders om att jobba med maken Henrik

Sedan dess har det med andra ord hänt mycket för paret och de har även fått barnen Nike och Erling som bor hos dem varannan vecka. Men något som fortfarande är sig likt är att Anders och Henrik än idag jobbar på samma arbetsplats.

Annons

– Det finns många fördelar med det. Många tycker ju att "oj, vad jobbigt att jobba det måste vara att vara på samma arbetsplats", men det fattar inte riktigt vi. Det är inte så att vi ser varandra hela tiden, vi jobbar ju på olika redaktioner. Jag vet faktiskt inte riktigt ens var han har sin plats, jag vet inte var Efter fem sitter riktigt, berättade Anders nyligen i podcasten Tv-fabriken.

Anders har tidigare berättat för Hänt om kärleken till Henrik och hur de kompletterar varandra.

– Att vi kompletterar varandra så bra. Bara en sådan sak som att han bonar golv och jag tvättar…Vi började prata med varandra för 15 år sedan och det samtalet bara fortsätter. Vi har fortfarande så mycket att prata om – det om något är väl ett kvitto på att vi trivs bra ihop, sa han då.

Åldersskillnaden mellan Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal

Med andra ord har paret kul ihop och när Hänt träffar dem på premiären av den nya James Bond-filmen No time to die kommer vi in på åldersskillnaden mellan dem två.

Annons

– Den svåra frågan hela tiden är ju "vem är den riktige Bond?" och då är det ju den ständiga diskussionen och svaret är ju Roger Moore, säger Anders och tittar på Henrik med glimten i ögat.

– Eller, om man är från min generation så är det Pierce Brosnan, pikar Henrik.

– Vadå din generation?!, säger Anders irriterat, men står ändå fast vid sin generation av Bond.

Uppenbarligen verkar Anders och Henrik ha diskuterat ämnet tidigare och kommit fram till att de helt enkelt är födda i olika generationer och att de växt upp med olika idoler.

ANDERS PIHLBLAD, HENRIK ALSTERDAL
Anders och Henrik var stiliga på premiären av nya Bond-filmen!

FOTO: Cecilia Liljeton / TT, TV4

Annons