Christian Bauers kärleksfulla ord till Pernilla Wahlgren på Facebook

CHRISTIAN BAUER, PERNILLA WAHLGREN

Christian Bauer har varit ganska fåordig om sin kärlek till flickvännen Pernilla Wahlgren.
Nu bryter han tystnaden inför alla – med ett riktigt starkt uttalande.

Pernilla Wahlgren, 53, är en av Sveriges just nu kanske hetaste och mest uppmärksamma nöjesprofiler. Förutom att hon driver den egna podcasten Wahlgren & Wistam så är hon också entreprenör, influncer samt aktuell med den egna showen Pernilla Wahlgren har hybris.

Och som inte det vore nog så är Pernilla och Bianca Ingrosso, 26, just nu högaktuella med den tionde säsongen av succéserien Wahlgrens Värld. Denna säsong får vi en nära inblick i Pernillas kärleksliv. Efter uppbrottet från ex-pojkvännen Joachim Lennholm för 13 år sedan har Pernilla levt som singel – fram tills nu.

I programmet får vi nämligen se när schlagerdrottningen dejtar och till slut hittar den stora kärleken i Christian Bauer, 55.

WOW Margaux nya lyxhus – första bilderna visar

Bianca Ingrossos om Christian Bauers intåg i familjen Wahlgren

Idag är Christian och Pernilla ett par och i en intervju med Hälsoliv berättade Bianca hur det känns att ha en ny familjemedlem.

– Vi är annorlunda mot vanliga svenska familjer och jag tror det tar ett tag att vänja sig vid oss. Alla är färgstarka, pratar mycket och bjuder på sig själva. Det kan vara en chock att komma in på familjemiddag, säger hon till tidningen.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren. Foto: Pernilla Wahlgren/Instagram

I samma intervju avslöjade Pernilla Wahlgren att det inte finns någon svartsjuka i relationen med Christian.

– I mitt jobb träffar jag mycket människor, men har inga problem med det och är inte svartsjuk, Han låter mig flyga och fara i vårt förhållande. Vi begränsar inte varandra. Svartsjuka är det mest osexiga som finns, säger Pernilla till Hälsoliv.

Christian Bauers starka ord om Pernilla Wahlgren inför alla

Alla har vi våra sätt att visa kärlek till våra partners, så även Pernillas pojkvän. Visserligen har han varit relativt fåordig om sin kärlek till henne – fram tills nu.

I sin biografi på Facebook har Christian Bauer nu skrivit att Pernilla är hans allt, följt av tre, blodröda hjärtan. En riktigt stark offentlig kärleksförklaring med andra ord!

Fjäll o hav är mina rätta element i mina barn, barnbarn och HON är mitt allt”, går det att läsa på hans Facebooksida.

Pernilla Wahlgren har de senaste månaderna frikostigt delat med sig av sina starka känslor för Christian Bauer, både i intervjuer, på sin blogg och på Instagram.

I sin bio på Facebook har Christian skrivit kärleksfulla ord om Pernilla. Foto: Pernilla Wahlgren/Instagram

LÄS OCKSÅ: Tittarkritik mot Nyhetsmorgon efter uttalandet om tandläkarvård

LÄS OCKSÅ: Ingvar Oldsberg stoppas helt från Bingolotto av hälsoskäl

FOTO: Karin Törnblom/TT/Pernilla Wahlgren/Instagram

Senaste nytt