Ingvar Oldsberg stoppas helt från Bingolotto av hälsoskäl

Ingvar Oldsberg

Det blir ingen Ingvar Oldsberg under Bingolottos stora jubileumssändning den 23 oktober.
Ingvars svåra hälsoproblem tvingar honom nu att ställa in sin medverkan, uppger Aftonbladet.
Han har betytt mycket för Bingolotto", skriver John Sarafian i ett meddelande till Hänt.
Slå på ljud

I år firar TV4:s långkörare Bingolotto hela 30 år – och det är något som så klart kommer att firas, och det i form utav en stor jubileumssändning den 23 oktober.

Programmet kommer som vanligt att ledas utav Lotta Engberg och Stefan Odelberg. Programledarduon kommer dock få sällskap utav de tidigare programledarna Leif ”Loket” Olsson, Lasse Kronér, Rickard Olsson samt Marie Serneholt.

Även Ingvar Oldsberg skulle ha varit med – var det tänk. Under tisdagen gick Aftonbladet ut med nyheten att den 76-årige Oldsberg nu tvingas ställa in sin medverkan i den kommande storsändningen i slutet utav månaden.

Hälsoproblem sätter stopp för Ingvar Oldsberg

Anledningen är Ingvars hälsoproblem, något han dragits med under flera års tid och som förvärrats den senaste tiden.

Bland annat är det ryggen, höften och knäna som strular och enligt tidningen har Oldsberg knappt kunna ta sig it ur sin bostad i centrala Göteborg.

– Jag har gått på kryckor i ungefär en och en halv månad och är bara inomhus. Därför kan jag inte vara med i ”Bingolotto”, det går inte. Men det är klart att det känns tråkigt, men jag är inte bitter och önskar dem lycka till, säger Ingvar Oldsberg och fortsätter:

– Idrottsrörelsen betyder så mycket för mig. Eventuellt kanske de filmar någonting här hemma, jag kommer ju inte ut ur lägenheten.

Bingolotto: ”Ingvar har betytt mycket för oss”

I ett meddelande till Hänt hälsar Bingolotto följande:

Vi har en dialog med Oldsberg och värnar självklart om hans hälsa som går i första hand. Om han kommer, vilket vi verkligen hoppas så vore vi självklart mycket glada då han betytt mycket för Bingolotto, säger John Sarafian, PR-ansvarig på Bingolotto.

LÄS OCKSÅ: Hans Fahlén försvann helt efter åren på TV4 – så lever han idag

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen Fredrik Lundman i Idol 2021

SENASTE NYTT!