LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hans Fahlén försvann helt efter åren på TV4 – så lever han idag

05 okt, 2021 
Hans Fahlén
Hans Fahlén arbetade på TV4 i flera år, bland annat med programmet Spårlöst.
Men efter flera år på kanalen valde han att sluta.
Men vad gör han idag? Hänt reder ut!
Annons
Fem saker du inte visste om Kristin KaspersenBrand logo
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

Hans Fahlén var en av TV4:s mest populära programledare. Han var frontfigur för bland annat Fångarna på fortet, När och fjärran, Farmen och Spårlöst för att nämna några.

Mellan år 2003 till och med 2009 var han gift med tv-profilen Kristin Kaspersen och tillsammans har de en son vid namn Leon Fahlén. Men efter äktenskapet med Kristin och åren på TV4 försvann Hans helt från rampljuset. Hur kommer det sig och vad gör han idag? Hänt reder ut.

Hans Fahlén och Kristin Kaspersen – var ett av de hetaste paren

Det är i en intervju med tidningen Expressen, från tidigare i år, som Hans Fahlén beskriver sina år med ex-frun Kristin Kaspersen som fartfyllda. Makarna var ett av Sveriges hetaste kändispar under deras relation.

– Det här kändisskapet när jag och Kristin gifte oss så var det väl extremt. Det var annorlunda då också, i princip varje vecka var det någonting. Min relation till det var att inte låta det hamna under huden på en, berättade Hans Fahlén till Expressen i mars och fortsatte:

Annons

– Det var väl en del halvsanningar som skrevs men jag tror att jag klarade mig ganska bra från att låta det beröra mig.

Hans Fahlén och Kristin Kaspersen gifte sig i Åre Gamla Kyrka år 2003 och det var minst sagt ett kändistätt bröllop. Inte konstigt då hela Kristins familj är en stor skara kända profiler. Mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson samt systrarna Malin Berghagen och Monica Svensson var såklart på plats för att fira Hans och Kristins kärlek.

Kristin Kaspersen och Hans Fahlén
Hans Fahlén och Kristin Kaspersen under deras bröllop i Åre 2003.

Det gör Hans Fahlén idag – efter succéåren på TV4

Det senaste tv-profilen gjorde framför kameran var Fahléns matäventyr på TV4. Men han är idag fortsatt en folkkär profil, föreläsare och inspiratör.

Han är även moderator och håller i en del inspirationsföreläsningar. Till Expressen medgav Hans att han förstår varför han inte är i hetluften längre.

Annons

– Det är säkerligen många som är bittra och inte förstår varför de inte är i hetluften längre. Men jag är inte bitter, jag är glad över den perioden som jag än så länge har fått bidra med. Sedan är det skönt för min kreativitet att jag har produktionsbolaget, det är oerhört viktigt och tillfredsställande, säger Hans Fahlén till tidningen.

Hans Fahlén är sedan flera år tillbaka tillsammans med flickvännen Anna Möller.

Nedan syns de på en bild ihop från 2019.

Hans med flickvännen
Hans Fahlén med flickvännen Anna Möller.

Hänt har utan framgång sökt Hans Fahlén.

FOTO: Eero Hannukainen/TT / Karin Törnblom/ TT

Annons