John Lundvik och Carolina Klüfts okända romans – allt om relationen

John Lundvik och Carolina Klüft

John Lundvik har tre barn ihop med sin sambo Jotta Martidou.
Men innan de två blev ihop hade han faktiskt ett förhållande med friidrottsstjärnan Carolina Klüft.
Nu berättar Melodifestivalen-stjärnan om relationen!

Artisten John Lundvik vann Melodifestivalen 2019. Efter vinsten fick han representera Sverige i Eurovision Song Contest, där han hamnade på en femte plats, och förra året vann John Let's dance tillsammans med Linn Hegdal.

John Lundviks medverkan i Sveriges mästerkock VIP

Efter ett cv fyllt av vinster i olika program är John Lundvik nu aktuell i Sveriges mästerkock VIP. I en intervju med Hänt har han tidigare berättat om förväntningarna inför inspelningarna och vad han var mest förvånad över när det väl drog igång.

– Att vi skulle bli bedömda genom samma glasögon som proffs kockar. Det var jag inte beredd på, sa han då.

När det kommer till privatlivet bor artisten på Lidingö, strax utanför Lidingö, med sambon Jotta Martidou, 32 och deras tre barn Naomi, 6, Michael, 4, och Zoey, 1.

John Lundvik och Carolina Klüfts relation – nu berättar han

Men innan John Lundvik träffade sin sambo Jotta dejtade han, hör och häpna, Sveriges genom tiderna största friidrottsstjärna Carolina Klüft, något som Femina tidigare har skrivit om. De två växte upp tillsammans, då de båda tränade friidrott.

PAR Sannas sorg över barnbeslutet med Mikael

I podcasten Livet, döden och allt däremellan, som Max Bruhn och Björn Mortensen har tillsammans, berättar John om sitt och Carolinas förhållande.

– Det här är 22 år sedan. Helt fantastiskt. Jag var kär och galen, och det tror jag också att hon var. Vi var jätteunga. Det roliga med det är att samtalet vi sist hade för 22 år sedan kändes som att man kunde plocka upp där vi var senast, det är ganska häftigt, säger John i podcasten.

Carolina Klüfts egna ord om romansen med John Lundvik

I ett meddelande till Expressen bekräftar även Carolina den tidigare relationen med John.

”Det stämmer bra. John och jag var tillsammans i tonåren. Vi har många fina minnen tillsammans”, skriver Carolina Klüft till tidningen..

Idag är Carolina gift med stavhopparen Patrik Klüft, tidigare Kristiansson, som hon har tre barn tillsammans med. Paret gifte sig 2007.

LÄS OCKSÅ: Malou von Sivers om maken Sten Haage: Därför flyttade vi isär

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindström om hur ex-maken Markus Frykén är som pappa till Irma

FOTO: Karin Törnblom/TT, Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

SENASTE NYTT!