Elisa Lindström om hur ex-maken Markus Frykén är som pappa till Irma

Elisa Lindström och Markus Frykén

Tidigare i år kom nyheten att Elisa Lindström skiljer sig från maken Markus Frykén. Tillsammans har de dottern Irma. Och de verkar ha en fin relation.
– Hon är precis lika trygg med farmor och mormor som med mig och Markus, har Elisa tidigare sagt till Hälsoliv.

Elisa Lindström, 30, är en av Sveriges absolut största dansbandsartister genom tiderna. Hon slog igenom redan på gymnasiet och har dessutom kammat hem Dansbandskampen, Körslaget och Let's dance.

Tidigare i år tävlade Elisa i Melodifestivalen och det var i samband med det som nyheten kom att hon och Markus Frykén skiljer sig. Markus och Elisa träffades redan i ungdomen och har även dottern Irma ihop. Idag har ex-makarna fortsatt kontakt och ordnar upp det bästa för dottern sedan skilsmässan.

Exklusivt
STOPPAS Därför saknas Linda i Bonde söker fru

Elisa Lindström om skilsmässan från Markus Frykén: ”Sorg”

Elisa har sedan skilsmässan varit relativt tyst i sociala medier. Men i början av sommaren bröt hon tystnaden och berättade att hon varit frånvarande då hon behövt ordna upp saker i privatlivet.

Det handlade då om att hon köpt ett nytt hus och som ny husägare och varannan-vecka liv med barn tar det ett tag att komma i ordning. Hon har även kunnat samla kraft från sitt jobb som danslärare på en kulturskola – något hon jobbade extra som under coronapandemin.

Elisa Lindström beskrev tiden under skilsmässan och flytten som ”omtumlande”. I samband med att Elisa för första gången berättade om skilsmässan förklarade artisten att hon och Markus ska göra allt för att vara det bästa teamet för Irma.

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma”, skrev hon på Instagram då.

Elisa Lindströms ord om Markus Frykén som pappa: ”Fantastisk”

Elisa har med andra ord förklarat att hon var i sorg i samband med beslutet. Men samtidigt vet hon att Markus är en bra pappa, även om de hade det tufft när Irma var liten – likt många andra småbarnsföräldrar. Detta förklarade hon i en intervju med Hälsoliv i fjol.

– Han är en fantastisk pappa. Jag litar fullt på att Irma har det väldigt bra med honom, sa hon då följt av:

– Att vara borta från Irma är känslomässigt tufft, men jag vet att det är under en kort period. Det är jag som lider. Hon är precis lika trygg med farmor och mormor som med mig och Markus.

Hänt har sökt Elisa Lindström för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Därför flyttar Lars ”Lasseman” Larsson och hustrun Therese Larsson

LÄS OCKSÅ: Så skiljer sig prinsessan Sofias privatliv från resten av kungafamiljen

FOTO: Jonas Eng/Aftonbladet/TT / Karin Törnblom / TT

Senaste nytt