Därför flyttar Lars ”Lasseman” Larsson och hustrun Therese Larsson

Lars ”Lasseman” Larsson och Therese Larsson
Exklusivt

Arvingarna-profilen Lars ”Lasseman” Larsson och hustrun Therese Larsson har sålt sitt lyxhus i Göteborg med ett utgångspris på 23,9 miljoner kronor.
Nu berättar artisten för Hänt om verkliga orsaken bakom beslutet.
Slå på ljud

Arvingarna profilen Lars ”Lasseman” Larsson och hustrun Therese Larsson har varit ett par i 28 år. Tillsammans har de bott i en stor villa i Västra Förlunda i Göteborg, men för en månad sedan kunde Hänt rapportera att parets hus låg ute till försäljning.

Villan låg då ute med utgångspriset 23 900 000 kronor och nu är den såld. Nu berättar Lasseman för Hänt om den krångliga processen och verkliga anledningen till flytten.

Dit flyttar Arvginarna-profilen nu

Den berömda villan som paret sålde är 310 kvadratmeter stor och har en vacker havsutsikt. Tomten är på cirka 1000 kvadratmeter med tillhörande pool och har dessutom både garage och gäststuga. Men trots allt detta har de alltså valt att flytta. Nu berättar Lasseman om nya huset.

– Det är inom området där vi har vänner och kompisar men vi flyttar lite närmre havet så det blir ett mer havsliv än vad det är uppe på berget. Det blir enklare att gå ner och ta sig ett dopp, säger han.

Och att det är inom området där de har sina vänner stämmer minst sagt. På Instagram har Therese nämligen avslöjat att de bara ska flytta några hundra meter.

”Vi flyttar några hundra meter ut till Ängholmen här i Långedrag”, förklarade hon där.

KÄRLEK Så träffade Lasseman i Arvingarna sin fru Therese

Därför flyttar Lasseman och hustrun – verkliga orsaken bakom beslutet

Huset som Lasseman och Therese ska flytta till är mindre än det de har bott i nu och när Hänt frågar honom om det beror på att deras barn är på väg att flytta hemifrån svarar han att det är av lite olika anledningar som de flyttar.

– De flyttar inte ännu men den äldsta letar lägenhet nu. Men vi känner väl att inom några år är det bara vi två kvar här och vi kände väl att det var både storleken på huset och en litet annan tillvaro som lockar, förklarar han.

Och nu är allt skrivet och klart, men det har inte varit en helt enkel process med försäljningen.

– Lång historia kort drog sig den första köparen ur, så vi hamnade på noll igen. Så det blev lite jobbigt. Men nu är det löst, berättar artisten.

LÄS OCKSÅ: Ola Rapace och Sonja Jawo skiljer sig efter 2 år som gifta

LÄS OCKSÅ: Därför kräver Skatteverket Måns Zelmerlöw på 475 000 kronor

SENASTE NYTT!