Så träffades Lasseman i Arvingarna och frun Therese Larsson

Lars Lasseman och frun Therese Larsson

Arvingarna-medlemmen Lars ”Lasseman” Larsson träffade sin kärlek Therese Larsson år 1993.
Tillsammans har de barnen Ludvig och Philip.
Men hur träffades kärleksparet?
Det avslöjar Lasseman för Hänt!
TV: Arvingarna om tuffa perioden: "Vi har varit jäkligt trötta på det"
Slå på ljud

Folkkära bandet Arvingarna bildades redan år 1989 i Partille utanför Göteborg. Bara tre år senare efter att bandet bildades så fick de en grammis och året efter, 1993, slog de igenom i Melodifestivalen med sitt succébidrag Eloise.

Bandet är aktiva än idag och är dessutom igång med sin turné efter två års uppehåll på grund av den coronapandemin.

En av medlemmarna i Arvingarna är Lars ”Lasseman” Larsson, 49. Han är gift med sin fru Therese Larsson, 46, och tillsammans har de två barn – Ludvig Larsson, 21, och Philip Larsson, 19.

Hur träffades Arvingarna-Lasseman och Therese Larsson?

Lasseman och Therese hittade varann redan år 1993, efter att Arvingarna hade slagit igenom rejält och var kända för hela svenska folket. Och sedan dess har de hållit ihop i vått och torrt. Men hur träffades de?

– Det var 93, vi var ute på turné och Therese var med sin familj på ett utav våra gig. Så var det en tidning som ville göra något reportage och då frågade de henne om hon kunde tänka sig att ställa upp på det. Så då blev det hon som var med i ett reportage om att vi var just i Mörrum, i Karlshamn, då och spelade, berättar Lasseman för Hänt i en intervju. Han fortsätter:

– Sen höll vi kontakten lite efter det. Så på den vägen är det!

Lasseman och frun Therese Larsson

Lasseman och frun Therese.

FOTO: Tommy Holl/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lassemans finas ord om livet med frun Therese Larsson

Lasseman avslöjar för Hänt att Therese hade koll på vilka Arvingarna var och att de än idag lever livet med målet att göra det så trivsamt som möjligt.

– Så hon visste ju vilka vi var och allt sånt. Det var efter att vi hade slagit igenom med Eloise, säger Lasseman till Hänt och avslutar med:

– Jag och Therese, vi har ju alltid gillat det här med hus, att förädla och göra det till så trivsamt för oss som möjligt, och gör fortfarande. Så det ska vi fortsätta med i nya huset också!

Frun Therese Larsson om hur kärleken till Lasseman väcktes

När Hänt når Therese visar det sig att även hon har ett fint minne av hur hon och Lasseman träffades.

– Det var när jag var 18 år, så 1993 så föll jag för hans charm. Han såg bra ut, det var ju det första jag tänkte på. Sedan när man lär känna varandra blir det ju en annan sak, berättar Therese Larsson för Hänt och avslutar med:

– Det var faktiskt en reporter på lokaltidningen som ville att jag skulle ställa upp på en bild med en från Arvingarna, då valde jag Lasseman.

Ödet verkade göra sitt, för klick sa det!

LÄS OCKSÅ: Jessica Andersson om sambon Johan Malms markering

LÄS OCKSÅ: Li Pamp avslöjar – så hittar de föremålen till Bytt är bytt

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN