Jessica Andersson om sambon Johan Malms markering

Jessica Andersson om sambon Johan Malms markering

Den 14 mars har den tredje säsongen av Stjärnornas stjärna premiär på TV4.
En av deltagarna är artisten Jessica Andersson som visade sig mycket taggad för säsongen när Hänt träffar henne.
Hon har gott med stöd hemifrån, dock innefattar det även en markering från sambon Johan Malm.

Äntligen är det snart dags för en tredje säsong av TV4:s succéprogram Stjärnornas stjärna. Musikprogrammet går ut på att några av Sveriges mest folkkära artister, men även nya stjärnskott, tävlar om att kamma hem första platsen genom att uppträda i en mängd olika genres som de inte vanligen är vana vid.

Det blir tredje året i rad för Petra Mede, 50, att programleda showen och hon är mer taggad än någonsin. Inte heller fanns det en tanke för henne att tacka nej när erbjudandet om en ytterligare säsong kom.

Första säsongen var det Arvingarna-sångaren Caspar Janebrink, 50, som kammade hem första platsen. Andra året var det Andreas Weise, 33. Vem som blir tredje säsongens vinnare återstår alltså att se.

Jessicas son Liam Erixon kommer inte vara på plats

Programmet har säsongsstart den 14 mars och deltagarna är så peppade som det bara går att bli, och har redan börjat öva inför första lördagen som går i temat rock’n’roll. Artisten och programledaren Jessica Andersson, 46, är en av deltagare som längtar till att få stå på scen.På pressträffen inför säsongsstarten så avslöjar Jessica att sonen Liam Erixon, 17, antagligen inte kommer att finnas på plats och stötta, i alla fall inte den första lördagen i tävlingen.

– Vill han komma upp få får han givetvis det när han vill. Men du vet på helgerna, då vill inte han åka upp för att kolla på morsan, säger Jessica med glimten i ögat till Hänt i en intervju.

Jessica Andersson och sonen Liam Erixon på scen tillsammans, genrep för Tillsammans mot cancer-galan.

Jessica Andersson och sonen Liam Erixon på scen tillsammans. FOTO: Andreas Bardell/TT

Sambon Johan Malms oväntade markering

Något som Jessica bekräftar för Hänt går riktigt bra är kärleken, men några tankar på giftermål verkar inte vankas – i alla fall inte från sambon Johan Malms, 35, sida.

– Hos mig finns det tankar på giftermål hela tiden, men min sambo är ju inte så mycket för det här med äktenskap, avslöjar Jessica för Hänt.

Varför det står till på det viset hos sambon vet hon inte.

– Han tycker att det känns lite onödigt och inte så viktigt för honom. Det respekterar jag. Jag är glad om jag får vara med honom och det är jag, avslutar Jessica till Hänt.

Jessica Andersson och Johan Malm

FOTO: Patrik Österberg/TT

FOTO: Robin Lorentz-Allard/TT, Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!