Lars "Lasseman" Larssons son Ludvig Larsson har vuxit upp – så ser han ut idag

Lasseman Larsson, Therese Larsson, Ludvig Larsson

Arvingarna-profilen Lars "Lasseman" Larsson och hustrun Therese Larsson har varit gifta sedan år 2000. Tillsammans har de sönerna Ludvig och Philip, så här ser Ludvig ut idag!
Slå på ljud

Lars ”Lasseman” Larsson, 49, är en av de trogna medlemmarna i Arvingarna. Sedan 21 år tillbaka är Lasseman gift med sin kärlek Therese Larsson,46, och kort efter bröllopet fick de sonen Ludvig Larsson, 21.

Den senaste tiden har karriären gått som på räls för Arvingarna och snart får vi se Casper Janebrink, 51, i tv-programmet Så mycket bättre på TV4. När programmet spelades in var han noga med att han representerar hela Arvingarna eftersom bara en av dem fick vara på plats.

Under sommaren har vi däremot fått ta del av Lasseman och vad som försiggår i hans liv. Det har nämligen handlat om en försäljning av huset i Västra Frölunda i Göteborg.

Dit flyttar Lasseman och Therese nu

Anledningen till det stora intresset för husförsäljningen hade att göra med att många fans känner till huset eftersom de sett tv-programmet Lassemans altan. I programmet har Arvingarna bjudit på såväl sommarspelningar som julkonserter, så många kunde därmed relatera till den plötsliga försäljningen.

Däremot verkar de nya ägarna vara lättsamma att ha att göra med, de har nämligen gett sin tillåtelse för Arvingarna att spela in ytterligare program på den välkända altanen. Så Lassemans altan försvinner inte med andra ord.

Vart Lasseman och Therese ska flytta nu var länge oklart, men nyligen kunde Hänt avslöja att flyttlasset bär av till Ängholmen, bara några hundra meter bort.

”Till Ängholmen här i Långedrag. Vi flyttar några hundra meter ut till Ängholmen här i Långedrag”, förklarade hon då på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lassemans son Ludvig har vuxit upp – så ser han ut

Sedan dess att Arvingarna bildades år 1989 har mycket hänt för medlemmarna i dansbandsgruppen. Många barn har kommit till världen

Arvingarna bildades redan år 1989 och i november 1990 gjorde de sin allra första spelning. Under årens lopp har det däremot hänt en hel del och flera barn har kommit till världen. Samma år som Lasseman och Therese gifte sig fick de sonen Ludvig och två år senare fick de även sonen Philip Larsson, 19.

Nu har Ludvig vuxit upp och hunnit fylla hela 21 år! Detta är givetvis något som ska firas och nu visar mamma Therese upp en bild på honom på Instagram.

Så här ser han ut idag!

LÄS OCKSÅ: GICK FEL Därför ljög Magdalena Graaf om skönhetsingreppet

LÄS OCKSÅ: NEJ! Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills tunga bakslag

FOTO: Micael Engström/TT, Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!