Därför ljög Magdalena Graaf om skönhetsingreppet som fick fel

Magdalena Graaf

Under en pressträff hade Magdalena Graaf ett blåmärke under ögat – något hon till en början skyllde på en skada.
Det visade sig senare handla om en skönhetsbehandling som gått fel.
– Jag ljög först för jag orkar inte hålla på, säger Magdalena.

Magdalena Graaf är aktuell i överlevnadsprogrammet The Island. Hon tillsammans med flera andra kändisar har fått testa på livet på en öde ö utan mat och tillhörigheter i två veckor.

Under pressträffen för programmet hade hon ett blåmärke under ögat, som hon till en början ljög om och sa att det var en skada. I själva verket handlade det om en skönhetsbehandling som gått fel. Men varför ljög hon?

Exklusivt
LIVSÖDE Så lever Unga föräldrar-Pontus idag

Magdalena Graaf om ingreppet som gick fel: ”Ljög”

Det är i en intervju med Aftonbladet som Magdalena Graaf berättar om blåmärket som hon till en början försökte dölja och ljuga om. Magdalena berättade nämligen först att hon skadat sig på ett strykjärn.

– Jag ljög först för jag orkar inte hålla på och berätta att jag var självfixerad, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Jag hittade på det här med strykjärnet, men jag får nog säga det ändå, för alla bara: ”Vad är det som har hänt?”. Nej, jag har inte blivit misshandlad. Jag har bara gjort en liten skönhetsgrej.

Det Magdalena har gjort heter profiling, efter inspelningen av The Island ville hon ge huden lite kärlek eftersom hon beskriver sig som en ”krokodilhandväska” i huden efter inspelningen.

– Jag har gjort en profiling där man får fukt under huden. Efter att jag kom hem från ön har jag fått klippa av mig håret, det har blivit så förstört av allt saltvatten och sen när man har varit i solen och salt och utan hudkrämer och grejer. När jag kom hem var jag som en krokodilhandväska och då finns det en grej där man sätter in fukt under huden. Då är det små stick och så blev det fel.

Magdalena Graaf om sin medverkan i The Island: ”Fruktansvärda”

Magdalena har tidigare berättat om sin medverkan i programmet som snart kommer att sändas på Discovery+.

– Det här har varit de två mest fantastiska och mest fruktansvärda veckorna i mitt liv. Jag lever, berättade hon i en film på Instagram.

Hon beskrev sedan i inlägget att hon längtat efter mat och en dusch. Inspelningen verkar minst sagt varit tuff för tv-profilen.

”Äntligen! Mat, dusch, toalett, tak över huvudet, torra kläder. Det vi faktiskt tar för givet i det dagliga livet. Tack gud för att jag är så välsignad.”, skrev hon.

LÄS OCKSÅ: Lisa Ajaxs relation till doktor Mikael Sandström efter The Island

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs sorg – 5-årige sonen Louie ska operera öronen

FOTO: Nils Petter Nilsson/TT / Youtube

SENASTE NYTT!