ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Lisa Ajax relation till doktor Mikael Sandström efter The Island

23 sep, 2021 
Lisa Ajax och Doktor Mikael
Lisa Ajax och doktor Mikael Sandström var och spelade in överlevnadsprogrammet The Island för ett par veckor sedan.
När Hänt pratar med Lisa Ajax om inspelningen berättar hon om deras relation.
– Det kommer vara spännande att se, säger hon till Hänt.
Annons
"The Island Sverige" – Se trailern härBrand logo
"The Island Sverige" – Se trailern här

Artisten Lisa Ajax tillsammans med bland andra Mikael Sandström, känd som doktor Mikael i TV4, har befunnit sig på en inspelningen av The Island som kommer sändas på discovery+. Programmet går ut på att flera kända personer är fast på en öde ö i Stilla havet i hela 14 dygn.

När Hänt pratar med Lisa Ajax på ett event för kökstillverkaren Kvik berättar hon om inspelningen, och om hur relationen till Mikael Sandström ser ut idag efter att de tillsammans medverkat i The Island.

Lisa Ajax upplevelse under inspelningen av The Island: ”Tufft”

Lisa Ajax, som till vardags jobbar som artist, slog igenom i Idol 2014, där hon kammade hem hela vinsten mot Mollie Lindén. Sedan dess har Lisa ställt upp i Melodifestivalen och synts i flera tv-sammanhang. Men aldrig har vi sett henne i ett överlevnadsprogram likt The Island. För Hänt berättar artisten om upplevelsen.

Annons

– Jag har varit med i ett tv-program där vi varit ute på en öde ö, så förhoppningsvis sänds ju det hyfsat snart, det är kul, säger Lisa Ajax och fortsätter:

– Jag kan avslöja att det var tufft, det var tuffare än vad jag trodde. Sedan får man helt enkelt se hur tufft det verkligen var.

Behövde doktor Mikael rycka in under inspelningen?

– Ja, det behövde han faktiskt. Det kommer vara spännande att se, även för mig för att det känns som jag har glömt så mycket grejer. Det känns som att det inte riktigt var jag som var där på ön. Jag sa det, att det känns som att min kropp lämnades där men att min själ inte var med, så nu när jag kommit hem så tänkte jag ”men gud det är inte jag som har gjort det där”, säger Lisa Ajax.

Lisa Ajax relation till doktor Mikael Sandström idag

Lisa förklarar att deltagarna från programmet har god kontakt även efter inspelningarna och att de hörs ibland.

– Vi har en WhatsApp- grupp nu, där vi skriver lite ibland. Vi kommer ha en liten återträff, vi har sagt att vi ska åka till Danyel Couets restaurang och äta. Så det är kul!

Kanske åka och hälsa på Mikael och Lotta Engberg?

– Exakt, ja men precis. De har väl nyligen köpt hus, så det är perfekt då kommer vi dit. Hallå inflyttningsfest, perfekt!

FOTO: HÄNT / TV4

Annons