ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mikael Sandström om tiden ifrån Lotta Engberg under The island

15 sep, 2021 
Johanna Alm
Mikael Sandström och Lotta Engberg
Mikael Sandström har varit iväg på inspelning av äventyrsprogrammet The island och därmed varit iväg från sin kärlek Lotta Engberg.
I en exklusiv intervju med Hänt berättar han nu om saknaden till Lotta under den tuffa tiden.
– Ren misär, säger han.
Annons
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssagaBrand logo
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssaga

Doktor Mikael Sandström, 63, har varit och spelat in tv-programmet The Island, överlevnadsprogrammet där folkkära kändisar deltar i ett unikt experiment där de ska vara på en öde ö i 14 dygn, helt isolerade från omvärlden.

Utöver Mikael så är det bland andra Maria Montazami, Thomas Wassberg och Lisa Ajax som också tog sig ta sig an det tuffa äventyret.

Mikael Sandström om inspelningen av The island

Nu är inspelningen avklarad och i ett meddelande till Hänt berättar tv-doktorn nu om upplevelsen, och det verkar minst sagt som att läkaren har kämpat hårt.

”Det var väldigt väldigt tufft. Jag har ju varit med i Robinson förut och det här var oerhört mycket värre. Vi hade ju ingenting, inget vatten och ingenting. Det kommer vara värt att se! Det är åska och skyfall så det är en väldig fysisk utmaning. Det var en upplevelse utöver det vanliga. Det är nog bland det värre jag varit med om i hela mitt liv”, skriver han.

Annons

Doktor-Mikael om saknaden efter Lotta Engberg

Men att inte ha tillgång till vatten och mat var inte det enda som var jobbigt för Mikael. När han var iväg på inspelningen tvingades han också vara ifrån sin älskade Lotta Engberg som han nu varit tillsammans med i drygt ett och ett halvt år.

För Hänt berättar han att det var tufft men att det också var hon som gav honom styrka till att fortsätta kämpa sig igenom den tunga utmaningen.

– Jag var rätt inställd på att jag skulle vara ifrån Lotta. Men jag använde henne för mitt egna mentala välbefinnande skull. Om man ligger i en blöt pöl mitt i ett skyfall och du vet att det kommer regna hur mycket som helst, det var ren misär. Det går inte att beskriva! Jag tänkte på Lotta och fick en mental styrka, säger han och fortsätter:

– Det var efterlängtat att återförenas med Lotta, men det var lite tufft för när jag kom tillbaka så hade hon show. Så hon stod ju på scen när jag landade, så jag fick inte träffa henne direkt.

FOTO: Henrik Jansson/Expressen, Deros Anders/Aftonbladet

Annons