LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är alla deltagare i svenska versionen av The island på discovery+

12 aug, 2021 
Magdalena graaf Thomas Wassberg och Maria Montazami
The island kommer till Sverige!
Vad innebär det nya äventyrsprogrammet?
Vilka kändisar är med och deltar i experimentet?
När och var kommer det att sändas?
Annons
"The Island Sverige" – Se trailern härBrand logo
"The Island Sverige" – Se trailern här

Nya äventyr väntar! Den prisade förlagan med originaltiteln The Island with Bear Grylls har vunnit flera priser och är omtalad som en av de absoluta bästa reality som skapats. Nu kommer konceptet till Sverige och kommer att visas på discovery+ och kanal 5.

Vad är tv-programmet The island?

I det nya tv-programmet kommer folkkära svenska kändisar att strandsättas på en öde ö i Stilla havet. Lite likt Robinson? Kanske, men detta ska vara ett helt nytt format som är gjort för att bli succé.

Deltagarna ingår i ett unikt experiment där de ska helt isolerade från omvärlden leva på den öde ön i 14 dygn. De får ingen mat, vatten eller andra förnödenheter. De är omgärdade av naturens mäktiga krafter och det ska räcka!

Annons

På helt egen hand ska de handskas med hunger, vilda djur och utmaningen att leva tillsammans med andra under extrema omständigheter. Och allt detta sker helt och hållet utan deras vardagliga bekvämligheter.

Något som skiljer sig från många andra tv-program är att kamerateamet som är med även de kommer att leva under samma förutsättningar. På så vis blir alla en del av det stora experimentet!

Vilka kändisar medverkar i The island på discovery+?

Så, vilka svenska kändisar är det som hoppat på detta spännande experiment?

Alla deltagare i The island Sverige:

– När jag fick frågan om att överleva på en öde ö med endast de kläder jag stod i tänkte jag direkt: ”Wow! Robinson på riktigt!”, berättar tidigare Robinson-vinnaren Alexandra Zazzi. Hon fortsätter:

– Jag älskar utmaningar och känner mig otroligt taggad inför ett äkta äventyr, utan skyddsnät. Med endast min mentala styrka och erfarenhet i bagaget. Detta är verkligen på riktigt!

När har The island premiär?

Det nya tv-programmet som faktiskt inte fått sin svenska titel ännu spelas in i augusti 2021. Det produceras av Meter och kommer att sändas på discovery+ och Kanal 5. När? Ännu oklart!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Maja Suslin/TT

Annons