BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ola Rapace och Sonja Jawo skiljer sig efter 2 år som gifta

29 sep, 2021 
Jonna Axelsson
Lovisa Ström
Ola Rapace och Sonja
I maj 2019 gifte sig Ola Rapace och Sonja Jawo.
Nu bekräftar Sonja att hon och skådespelaren går skilda vägar.
– Supersorgligt att det inte fungerade, säger hon till Expressen.
Annons
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020Brand logo
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020

Det var i maj 2019 som skådespelaren Ola Rapace och hustrun Sonja Jawo gifte sig under en romantisk ceremoni i Paris – bara månader efter deras första träff.

Men nu har makarna bestämt sig för att gå skilda.

Ola Rapace om starka känslorna för Sonja

Det tidigare paret träffades år 2018 och för Expressen har skådespelaren berättat hur Sonja tog honom med storm. Faktum är att Ola sa att han ville gifta sig med henne redan under första kvällen tillsammans, och nio månader senare var de också man och hustru.

– Jag kände fan att hon är den vackraste människa jag mött så det var logiskt att sätta en ring på fingret. Jag sa det till henne och så tyckte hon också att det är en bra idé, har Ola berättat för tidningen.

Men trots att det minst sagt var kärlek vid första ögonkastet mellan dem har Ola också varit öppen med att de har svårt att finna en balans i relationen – detta då de båda är så kallade "känslomänniskor." Det var i podcasten Nemo möter en vän som han berättade detta.

Annons

– Vi är väldigt lika tror jag, på gott och ont. Vi har svårt att hitta en balans i vårt förhållande, för det är två känslomonster, sa han då.

Ola Rapace och Sonja Jawo skiljer sig – Sonjas egna ord om situationen

Och nu har Ola och Sonjas kärlekssaga nått sitt slut. Under förra veckan ansökte de nämligen gemensamt om skilsmässa i Stockholms tingsrätt och nu väntar en sex månader lång betänketid innan skilsmässan formellt går igenom.

I ett meddelande till Expressen bekräftar även Sonja detta samtidigt som hon berättar om sorgen över att det blivit som det blivit.

– Vi har valt att gå skilda vägar, det är inget mer än så, säger hon innan hon fortsätter:

– Det är klart att det är supersorgligt att det inte fungerade, men jag tror att vi båda mår helt okej i det ändå. Det var inget dramatiskt eller så.

FOTO: TT/Karin Törnblom/ Pontus Orre

Annons