ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Därför saknas Linda Lindorff vid brevutdelningen i Bonde söker fru 2021

30 sep, 2021 
LINDA LINDORFF
Bonde söker fru 2021 är igång – men någonting var väldigt annorlunda i säsongens första avsnitt.
Linda Lindorff var nämligen endast med under en av brevöppningarna.
Varför saknades programledaren? Nu berättar TV4 sanningen!
Annons
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021

Den 29 september var det äntligen premiär för den 16:e säsongen av Bonde söker fru på TV4. Programmet är mycket uppskattat och har visat prov på att det faktiskt funkar. Flera av de tidigare deltagarna har blivit tillsammans, gift sig och skaffat barn.

Med programledaren Linda Lindorff i spetsen väntas säsongen bli en riktig kärleksfest! Hon har tidigare avslöjat att det kommer bli många kyssar, drama och tårar. Och nu är säsongen äntligen igång!

Men det finns en sak många tittare reagerade på i det första avsnittet. Linda Lindorff var endast med och öppnade brev med en bonde, Mikael ”Backis” Backstulid, 36. Så varför saknades hon egentligen när de andra bönderna öppnade sina brev? Nu svarar TV4 på frågan många undrat över!

Alla bönderna Bonde söker fru och Kärlek åt alla 2021

Recept.se Nyhetsbrev

De som vi kommer få följa i Bonde söker fru i år är mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, från Björnås, spannmålsbonden Filip Nilsson, 27, från Strömsholm, skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid, 36, från Vreta kloster och sist men inte minst spannmålsbonden Daniel Eriksson, 27 år, från Vara.

Annons

De bönderna som är med i Kärlek åt alla är vallbonden Carl ”Calle” Larsson, 47, från Vittene, grisbonden Jenny Pettersson, 31, från Väddö samt skogsbonden David Kurtsson, 33, från Långö.

Mikael ”Backis” Backstulid är faktiskt inte helt främmande för Bonde söker fru. I en intervju med Hänt avslöjar han att han faktiskt känner Susanna Karlsson, som var med i programmet för ett par år sedan. Faktum är att de är riktigt bra vänner och det är tack vare henne han är med i dejtingsåpan.

– Det var Susanna som tröttnade på att jag var tredje hjulet på parmiddagar så det är faktiskt hon som sökte in mig till Bonde söker fru, berättar han för Hänt.

Därför saknades Linda Lindorff när bönderna öppnade breven

Något som många reagerade på i årets första avsnittet är just att programledaren Linda Lindorff endast medverkade vid Mikael ”Backis” Backstulid öppning av kärleksbreven. Tidigare år har Linda alltid varit med under denna del av programmet, då brevöppningen är starten på alla bönders resa.

Annons

Nu svarar TV4 på varför hon inte närvarade vid resterande böndernas brevöppning.

Produktionen för Bonde söker fru respekterade under hela inspelningens gång de rekommendationer samt restriktioner som rådde för tillfället, vilket medförde att Linda tyvärr inte kunde medverka fysiskt vid alla brevutdelningar”, hälsar TV4 till Hänt.

Exekutiva producenten för Bonde söker fru, Clara Tengbom, bekräftar att Linda Lindorff inte hade möjlighet att medverka vid alla tillfällen.

”Linda kunde tyvärr inte medverka vid alla brevutdelningar den här gången”, säger hon till Hänt.

FOTO: TV4

Annons