ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför kallas Bonde söker fru-Mikael ”Backis” Backstulid för Backis

28 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
AvAngelica Hedlund
Mikael Backis Backstulid, Bonde söker fru 2021.
Säsongspremiären av den sextonde säsongen av Bonde söker fru är här.
Skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid är en av årets bönder. Nu berättar han om sin relation till en känd tv-profil och varför han kalals just Backis.
Annons
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021Brand logo
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021

I veckan, närmare bestämt, den 29 september är det premiär för den sextonde säsongen av Bonde söker fru. I årets säsong får tittarna följa fyra nya bönder i programmet, Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63 år, mjölkbonde i Björnås, Filip Nilsson, 27 år, spannmålsbonde i Strömsholm, Mikael ”Backis” Backstulid, 36 år, skogsbonde i Vreta kloster och Daniel Eriksson, 27 år, spannmålsbonde i Vara.

Samma dag, fast endast på TV4 Play, är det även premiär för Kärlek åt alla. Där ges ytterligare tre bönder chansen att hitta kärlek och allt börjar med speeddejting på Siggesta Gård. Där får tittarna träffa bönderna, Carl ”Calle” Larsson, 47, vallbonde från Vittene, Jenny Pettersson, 31, grisbonde från Väddö och David Kurtsson, 33, skogsbonde från Långö utanför Stockaryd.

Mikael ”Backis” Backstulid en av bönderna i Bonde söker fru 2021

Den 36-årige skogsbonden Mikael, eller Backis som han ofta kallas, är en av de bönder som ska hitta kärleken i Bonde söker fru i år. Anledningen till att han kallas Backis vet han inte ens själv om, men i en intervju med Hänt berättar han att det uppkom på högstadiet.

Annons

– Jag vet inte hur det uppkom egentligen, men det började på högstadiet. Det är ju flera bokstäver ur mitt väldigt ovanliga efternamn, säger han.

Backis bor på en gård i Östergötland och TV4 beskriver honom som en: ”kärlekslängtande kille med stor passion för lantbruk och gamla bilar. Det är svårt att inte svepas med av hans charm. Efter en tid som singel är han nu redo att hitta den rätta och bilda familj”.

Mickael "Backis" Backstulid i Bonde söker fru 2021.

Mikael ”Backis” Backstulid relation till Bonde-Susanna Karlsson

I en intervju med Hänt avlöjar Backis att han är god vän med den före detta bonde-deltagaren Susanna Karlsson. Han säger i intervjun att hon var trött på att han alltid fick vara tredje hjulet på parmiddagar och sökte därför in honom till programmet.

Annons

– Det var Susanna som tröttnade på att jag var tredje hjulet på parmiddagar så det är faktiskt hon som sökte in mig till Bonde söker fru, säger han.

Han säger att han hade stora förväntningar inför programmet på att faktiskt träffa någon.

– Hannes träffade ju sin fru där, så varför skulle inte jag inte ha möjlighet att hitta någon där, sen får man ju se om det blir så.

FOTO: Magnus Ragnvid/TV4, Bonde söker fru/Instagram

Annons