Malou von Sivers om maken Sten Haage: Därför flyttade vi isär

Malou von Sivers och Sten Haage

Malou von Sivers har varit tillsammans med sin stora kärlek Sten Haage i drygt 40 år.
Men som vilken relation som helst har den gått både upp och ner i perioder.
Nu berättar TV4-profilen om händelsen som gjorde att de flyttade isär.
Slå på ljud

Malou von Sivers, 68, var med från starten när TV4 startade upp Nyhetsmorgon – som i år firar hela 30 år. Efter många år som programledare för det populära morgonprogrammet valde Malou att lämna Nyhetsmorgon för att stå på egna ben och 2006 fick hon sitt egna aktualitetsprogram Malou efter tio.

Den folkkära programledaren är sedan drygt 40 år tillbaka ihop med kärleken Sten Haage, och tillsammans har de barnen Julia, 24, Malcolm, 30, och Sebastian von Sivers, 34.

Sebastian och Malcolm har gått i sin mammas fotspår och jobbar båda i TV4-huset. Äldste sonen Sebastian är producent för TV4:s program Efter fem och gör då och då inhopp som programledare på Nyhetsmorgon. Malcolm jobbar även han på TV4, men som researcher.

GLÄDJEBESKED Hanna visar upp lyckan efter skilsmässan

Malou von Sivers om varför hon flyttade isär från maken

I en intervju med Aftonbladet berättar Malou om sin rädsla för att bli övergiven och hur det påverkade hennes relation till maken Sten så pass att de under en period flyttade isär.

Uppväxten med sin pappa, som var väldigt tuff, har gjort att Malou byggt upp en rädsla för att bli lämnad. Denna rädsla gjorde att kärleksrelationen till Sten fick sig en ordentlig törn och de valde att flytta isär, men efter att Malou blev gravid blev tryggheten större och hon förklarar att deras relation vuxit sig starkare för varje barn.

– Under en period blev vår relation så jobbig att vi flyttade isär. Jag bodde hemma hos en kompis under den tiden. Men kärleken var så stark så en natt sprang jag hem och så återförenades vi. Sedan blev jag gravid och då kom den stora tryggheten. Vår relation har blivit starkare för varje barn, berättar Malou von Sivers för Aftonbladet.

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik avslöjar: Dit flyttar hon och Douglas Murray

LÄS OCKSÅ: Bilden på Soraya Lavasani och Martin Järborg väcker starka reaktioner

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Malou efter tio/Youtube

SENASTE NYTT!