Bilden på Soraya Lavasani och Martin Järborg väcker starka reaktioner

Soraya Lavasani & Martin Järborg Nyhetsmorgon

Under onsdagsmorgonen delade Nyhetsmorgon med sig av en bild på programledarduon Soraya Lavasani och Martin Järborg som har väckt starka känslor hos tv-tittarna.

Nyhetsmorgon är ett nyhetsprogram som tar upp aktuella nyheter kombinerat med intressanta gäster och fördjupande diskussioner. Morgonprogrammet har flera olika programledare som turas om med att täcka sändningen de olika dagarna.

En programledarduo som många tittare älskar är Soraya Lavasani och Martin Järborg. De syns i programmet från måndagar till onsdagar varje vecka och har kommit att bli ett par riktiga favoriter.

Kritik mot Soraya Lavasani och Martin Järborg

Men trots att duon är en tittarfavorit så händer det ibland att de möts av kritik från tittarna. I somras fick de bland annat kritik för att ha avbrutit både varandra och deras gäster. På TV4:s Facebook-sida kunde man läsa flera kommentarer från upprörda tittare.

”Programledare avbryter hela tiden gästerna och varandra, när ska ni ändra på det? Nu är vi så många som bett om det speciellt på måndagar, tisdagar och onsdagar?”, skrev bland annat en person.

”OVÄRDIGT” Axel avfärdad av kollegan Maximillian

Tv-tittarnas starka reaktioner efter bilden på Soraya och Martin

Efter en tuff tid meddelade regeringen i början av september att nästan alla coronarestriktioner upphör den 29 september. Under coronapandemin har vi, som känt, uppmanats att hålla social distansering till varandra, vilket har gjort att vi inte har kunnat krama våra nära och kära på samma sätt som vi tidigare har kunnat göra.

Men i onsdags släpptes alltså de flesta coronarestriktioner. Något som såklart uppmärksammades i under onsdagsmorgonen på Nyhetsmorgon.

Programledarna Soraya Lavasani och Martin Järborg var inte sena med att visa sin glädje över att äntligen få ge varandra en kram igen.

Nyhetsmorgons Instagram delades bilden på programledarnas kram, vilket väckte starka känslor hos följarna och tv-tittarna.

”Härlig bild på er”, skriver bland annat person.

”Härligt med en krambild, äntligen”, skriver en annan.

”Så fina ni är Soraya och Martin. God morgon på er, mysigt med kramar”, skriver en tredje.

Även vi på Hänt är glada över att vi äntligen får kramas med våra nära och kära igen!

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Hanna Schönberg visar upp chockbilderna – efter sjukhusbesöket

FOTO: Nyhetsmorgon/Instagram, Nyhetsmorgon/TV4 Play

Senaste nytt