TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Axel Pileby om pinsamma händelsen med TV4-kollegan Maximilian Artell

01 okt, 2021 
Mimmi Fouchenette
Axel Pileby & Maximilian Artell
Axel Pileby och Maximilian Artel jobbar med varandra på TV4:s Efter fem.
Nu berättar Axel om när Maximilian avfärdade honom.
”Ovärdigt”, skriver han.
Annons
5 saker du vill veta om Axel Pilebys succékarriärBrand logo
5 saker du vill veta om Axel Pilebys succékarriär

För två år sedan lämnade den folkkära programledaren Tilde de Paula Eby sin tjänst i Nyhetsmorgon för att istället gå över till att leda TV4:s nya satsning, nämligen aktualitetsprogram Efter fem.

Varje vardag efter klockan fem kan vi nu se Tilde och hennes härliga gäng leda tittarna igenom dagens mest relevanta händelser, och vid sin sida har hon även programledarna Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Axel Pileby och Maximilian Artell.

Efter fem vann en Kristall 2021

Tidigare i år vann programmet en Kristall för Årets Nyheter- och Aktualitetsprogram, och när programmet presenterades som vinnare i kategorin var glädjen som väntat enorm hos hela ligan. Väl på scen förklarade Tilde vad hon tror det är som skiljer Efter fem från andra nyhetsprogram:

– Jag tror att vi tar nyheter på allvar och vi tar människor på allvar så vi vill förmedla nyheter till alla så gott det går. Det handlar ju om att förstå sin samtid, så jag tror att det är det.

Annons

Maximillian Artells diss mot kollegan Axel Pileby

Tidigare i veckan delade Axel en bild på sina sociala medier efter att en pinsam händelse hade inträffat honom. Han hade nämligen varit ute på en promenad när hans kollega Maximillian plötsligt åkt förbi på honom på en el-sparkcykel.

När Axel såg Maximillian skrek han flera gånger för att få hans uppmärksamhet, men Maximilian varken stannade eller vände sig om.

På bilden ser man Maximilian bakifrån åkandes på en el-sparkcykel och till bilden har Axel skrivit:

”Ännu ett ovärdigt ögonblick i livet när jag hysteriskt skriker “MAX!!?” fyra gånger när han susar förbi. Ingen reaktion. Folk runt omkring tittar medlidande på mig. Olyckligt.”

Axel Pilebys bild på kollegan Maximilian Artell när han åker en elsparkcykel en bit bort.

FOTO: Youtube

Annons