Axel Pileby om pinsamma händelsen med TV4-kollegan Maximilian Artell

Axel Pileby & Maximilian Artell

Axel Pileby och Maximilian Artel jobbar med varandra på TV4:s Efter fem.
Nu berättar Axel om när Maximilian avfärdade honom.
”Ovärdigt”, skriver han.

För två år sedan lämnade den folkkära programledaren Tilde de Paula Eby sin tjänst i Nyhetsmorgon för att istället gå över till att leda TV4:s nya satsning, nämligen aktualitetsprogram Efter fem.

Varje vardag efter klockan fem kan vi nu se Tilde och hennes härliga gäng leda tittarna igenom dagens mest relevanta händelser, och vid sin sida har hon även programledarna Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Axel Pileby och Maximilian Artell.

Efter fem vann en Kristall 2021

Tidigare i år vann programmet en Kristall för Årets Nyheter- och Aktualitetsprogram, och när programmet presenterades som vinnare i kategorin var glädjen som väntat enorm hos hela ligan. Väl på scen förklarade Tilde vad hon tror det är som skiljer Efter fem från andra nyhetsprogram:

– Jag tror att vi tar nyheter på allvar och vi tar människor på allvar så vi vill förmedla nyheter till alla så gott det går. Det handlar ju om att förstå sin samtid, så jag tror att det är det.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

SORG Carina Bergs starka oro med barnen – gripande orden

Maximillian Artells diss mot kollegan Axel Pileby

Tidigare i veckan delade Axel en bild på sina sociala medier efter att en pinsam händelse hade inträffat honom. Han hade nämligen varit ute på en promenad när hans kollega Maximillian plötsligt åkt förbi på honom på en el-sparkcykel.

När Axel såg Maximillian skrek han flera gånger för att få hans uppmärksamhet, men Maximilian varken stannade eller vände sig om.

På bilden ser man Maximilian bakifrån åkandes på en el-sparkcykel och till bilden har Axel skrivit:

”Ännu ett ovärdigt ögonblick i livet när jag hysteriskt skriker “MAX!!?” fyra gånger när han susar förbi. Ingen reaktion. Folk runt omkring tittar medlidande på mig. Olyckligt.”

Axel Pilebys bild på kollegan Maximilian Artell när han åker en elsparkcykel en bit bort.
FOTO: Axel Pileby/Instagram

LÄS OCKSÅ: Saga Scotts egna ord om sin relation till Benjamin Ingrosso

LÄS OCKSÅ: Mikael Sandströms och Lotta Engbergs mardrömsuppelvelse på Kreta

FOTO: Youtube

Senaste nytt