ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Saga Scotts egna ord om sin relation till Benjamin Ingrosso

28 sep, 2021 
SAGA SCOTT OCH BENJAMIN INGROSSO
Saga Scott slog igenom i Paradise hotel år 2014.
Den senaste tiden har hon synts till en del i Benjamin Ingrossos kommentarsfält.
Hur kommer det sig och hur känner Saga och Benjamin varandra egentligen?
Nu berättar Saga för Hänt!
Annons
Cherrie om relationen till Benjamin IngrossoBrand logo
Cherrie om relationen till Benjamin Ingrosso

Saga Scott var en av de som gjorde störst intryck hos tittarna i Paradise hotel 2014 tillsammans med bland andra Paulina ”Paiow” Danielsson. Saga blev sedan väldigt uppmärksammad på sociala medier och började jobba som influencer.

Sedan flera år tillbaka är Saga tillsammans med trav-profilen Adrian Kolgjini. De bor på en gård och Saga jobbar till stor del numera med hästar. På senare tid har hon dock visat sig varit väldigt stöttande till ingen mindre än artisten Benjamin Ingrosso. Vad har de för relation egentligen? Nu svarar Saga!

Saga Scotts nya liv med Adrian Kolgjini – räddades av gårdslivet

Saga Scott blev minst sagt en minnesvärd profil i Paradise hotel och hon var inte rädd för att säga vad hon tyckte och tänkte. Efter säsongen syntes hon i rampljuset i flera år och har dessutom medverkat i Farmen VIP 2019 – en spinoff på Farmen fast med kändisar.

Men under alla år har Saga tampats med ångest och depressioner, något hon skrev öppenhjärtigt om på Instagram. Hästarna och gårdslivet på landet blev räddningen, detta i samband med när hon träffade Adrian Kolgjini.

”Här är en söndagsbild på vad som räddade mitt liv från ångest. Det tog nästan över mitt liv och djupa depressioner kastade mig nära stupet. Det är kanske inte många som vet men psykisk ohälsa har varit en stor del av mitt liv, men fan vad jag kämpat med mig själv. Dagarna nu är lättare än förut & jag är tacksam för att få känna glädje i livet. Det kanske aldrig riktigt försvinner, men försök att välja det bästa för dig, för det är värt att leva”, skrev hon tidigare i år.

Annons

Saga Scotts relation till Benjamin Ingrosso – efter stöttande orden

Saga Scott är relativt aktiv på Instagram. Den senaste tiden har hon dykt upp en del i artisten Benjamin Ingrossos kommentarsfält, där hon har hyllat och stöttat honom vid flera tillfällen.

På Instagram berättade Benjamin nyligen stolt om sitt album En gång i tiden. Och då var Saga snabb med att gratulera artisten.

Grattis. Glad för din skull”, skrev hon i en kommentar till bilden.

Saga har även kommenterat en matbild som Benjamin Ingrosso har publicerat.

”Hade helt seriöst kunnat döda för den hamburgaren, är besatt”

Benjamin har gillat båda kommentarerna som Saga Scott har skrivit.

Så hur känner egentligen Benjamin Ingrosso och Saga Scott varandra? När Hänt når Saga berättar hon att hon faktiskt inte känner honom alls, men att hon gärna hyllar hans framgångar!

– Nej, vi känner inte varandra. Men gillar att hylla andras framgång. Så han förtjänade ett grattis, berättar hon för Hänt.

FOTO: Claudio Bresciani/TT / TV4

Annons