Så mycket kostade Maria Montazamis och Kamran Montazamis bröllop

MARIA MONTAZAMI, KAMRAN MONTAZAMI

Maria och Kamran Montazami har varit lyckligt gifta i 30 år och har gått igenom mycket tillsammans.
Nu avslöjar Maria vad parets bröllop kostade – vilket kanske kan anses som en oväntad summa.

Maria Montazami, 55, och maken Kamran Montazami, 60, firar i år 30 år som gifta och än idag sprudlar kärleken mellan det forna paret. Under årens lopp har mycket hunnit hända och bland annat har de fått de fyra barnen Sara, 30, Hanna, 27, Emma, 24, och Nicholas, 23.

Under alla säsonger av Svenska hollywoodfruar har Maria och familjen bjudit in svenska folket i deras hem. Sara har tidigare berättat för Hänt om hur hon ser på exponeringen och hur det påverkat mamma Maria.

– I början var vi osäkra på om hon verkligen skulle göra det här, för det är ett väldigt stort steg att bli en del av en realityserie. Men efter att vi såg hur bekväm och naturlig hon var på tv så var det helt enkelt en perfekt matchning, har Sara tidigare berättat för Hänt.

ÅH NEJ! Leif GW Persson nekas operation

Sara Montazami gifter sig i Mexiko

I samma intervju med Hänt berättade Sara även att hon och fästmannen Diego Valdivia snart gifter sig och ceremonin förväntas bli rejält påkostad! Bröllopet ska nämligen gå av stapeln i Mexiko, närmare bestämt i Cabo san Lucas, på ett hotell vid vattnet.

– Det kommer troligtvis bli runt 120 gäster på bröllopet. Så det blir ganska stort, Diego ville dock ha 200, men jag tyckte det var galet. Så vi möttes på 120 personer. Gästerna flyger ner själva och bokar sina egna hotell, men när de väl är på plats står vi för allt, berättar Sara för Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Någon som definitivt ser fram emot att åka ner till Mexiko för att fira Saras och Diegos kärlek är ju givetvis ingen mindre än mamma Maria Montazami. Maria är just nu högaktuell med ett nytt tv-program The island, som snart har premiär på Discovery+, men före dess var det dags för ett annat tv-uppdrag.

MARIA MONTAZAMI

Maria och Kamran älskar att åka ut med båten utanför Los Angeles.

Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

Så mycket kostade Marias och Kamrans bröllop

Maria gästade nämligen talkshowen Skavlan och då berättade hon mer om Saras fantastiska bröllop som snart blir av. Men Maria kom även in på detaljer som rörde hennes eget bröllop med Kamran – samt avslöjade hela kalasets prislapp.

Till skillnad från Saras bröllop så var Marias och Kamrans ceremoni liten och dessutom billigare.

– Jag och Kamran hyrde en Chevrolet och for till Las Vegas och gifte oss för kanske typ 3000 kronor, förklarar Maria i talkshowen.

Maria fortsätter förklara hur hon ser på det här med bröllop och att prislappen egentligen inte är det viktiga.

– Ingen var där förutom Sara, eftersom hon redan var född. And that's it! Men! Det spelar ingen roll hur man gifter sig. Jag gifter mig hellre som jag gjorde, vi har varit gifta i 30 år nu, säger Maria och fortsätter:

– Jag menar tänk de som betalar så mycket pengar och går igenom allt, sen skiljer sig. Onödigt!

LÄS OCKSÅ: TRAGEDI Familjen Forsbergs stora sorg: ”Bland de värsta”

LÄS OCKSÅ: FAMILJ Kristin visar upp nya bilderna med Filip

FOTO: Fredrik Hessman/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!