ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför saknas Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon

01 okt, 2021 
Steffo och Jenny i Nyhetsmorgon
Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt saknas i Nyhetsmorgon.
Duon ersätts av inga mindre än Maria Forsblom och Anders Pihlblad.
Men varför saknas de egentligen? Hänt reder ut anledningen!
Annons
Danny Saucedos och Anna Brolins svar efter TV4-tittarnas kritikBrand logo
Danny Saucedos och Anna Brolins svar efter TV4-tittarnas kritik

TV4:s Nyhetsmorgon är ett av Sveriges mest folkkära program som genom åren har bjudit på många olika händelser och gäster. I tv-rutan ser vi programledare som Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Anders Pihlblad, Jenny Alversjö, Maria Forsblom samt Martin Järborg och Soraya Lavsasani.

Det är med andra ord ett stort gäng som styr skutan i Nyhetsmorgon! Och några av de som jobbat riktigt länge är Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist, som även brukar leda programmet tillsammans, men varför saknas de i tv-rutan i veckan? Hänt reder ut!

Nyhetsmorgon-profilerna om jobbet på TV4: ”Som min familj”

Hänt har vid flera tillfällen intervjuat programeldarna i Nyhetsmorgon, och det verkar som alla är eniga om att deras arbetsplats är fantastisk!

Nyhetsmorgon är en familj i familjen. Vi är ett tajt sammansvetsat gäng som jobbat tillsammans länge, berättade Jenny Alversjö och fortsatte:

Annons

– Jag älskar TV4 och ser kanalen och tittarna som min familj. Har jobbat här hela mitt yrkesverksamma liv och trivs väldigt bra. Har inga planer på att gå någon annanstans.

Även Maria Forsblom instämmer med Jenny och har tidigare berättat för Hänt att de är ett tajt och sammansvetsat gäng på redaktionen.

– Men det är här jag vill vara. Vi är en familj. Jag började här när jag var 16 år och det känns väldigt tryggt.

Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist saknas i Nyhetsmorgon

Jenny och Steffo är en duo som blivit rejält uppskattad genom alla åren i tv-rutan. De har bjudit på många skratt och är minst sagt ett av tittarnas favoritpar. Duon brukar vanligtvis leda Nyhetsmorgon på torsdagar och fredagar men ersätts under fredagen av Maria Forsblom och Anders Pihlblad.

Under torsdagen var Jenny Strömstedt och stöttade sin man, tillika artisten Niklas Strömstedt, med bandet GES under deras premiärkonsert på Cirkus. Hon kom hem sent på natten, vilket hon berättade på Instagram.

Annons

”Hyfsat utmattad efter att ha dygnat har jag landat hemma med mysbyxan på - uppfylld av, tja, ren eufori”, skrev Jenny om kvällen vid klockan 02:00 inatt.

Även Steffo Törnquist verkar ledig idag från jobbet, vilket han bekräftar i en kommentar på Instagram.

”Ses imorgon”, skriver en person i en kommentar, varpå TV4-profilen svarar: ”Nix”.

När Hänt når TV4 bekräftar de i ett meddelande att det har skett ett programledarbyte under fredagen.

”Ibland kan programledarbyten ske, precis som på en vanlig arbetsplats”, skriver TV4 i ett meddelande till Hänt.

FOTO:TV4

Annons