Lina Hedlund om Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks skilsmässa

MARTIN STENMARCK, HANNA HEDLUND, LINA HEDLUND

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har separerat efter 23 år ihop. Nu berättar Lina Hedlund om sin systers skilsmässa.
– De är familj, säger hon till Hänt.
Martin Stenmarck om relationen till Camilla Läckberg: "hon är cool"
Slå på ljud

Martin Stenmarck, 48, och Hanna Hedlund, 46, var ett par i över 23 år och tillsammans fick de barnen Ida, 17, Love, 14, och Saga, 9. Men i juni tidigare i år meddelade det tidigare paret att de bestämt sig för att gå skilda vägar.

När Hanna och Martin gick ut med beskedet förklarade de att det var ett beslut de tagit tillsammans. Dessutom hade de prövat att bo på olika håll i ett halvår innan de till slut tog beslutet och berättade för allmänheten.

Sedan dess har paret levt på olika håll men har behållit den goda kontakten för barnens skull. Och i en intervju med Hänt berättade Martin nyligen att varannan-vecka-livet funkar fint!

– Det funkar bra, det gör det, sa han då.

Hannas lillasyster Lina Hedlund, 43, och fästmannen Nassim Al Fakir, 44, har varit ett par i elva år och än idag sprudlar kärleken mellan dem. Tillsammans har de barnen Tilo, 8, och Eide, 4.

Nassim Al Fakirs frieri till Lina Hedlund

För drygt två år sedan tog Nassim ett stort steg i relationen och friade till sin stora kärlek inför ett fullsatt Friends arena. Det var under SVT:s sändning av Stockholm horse show som vi fick se honom gå ner på knä iförd en gladiatorklädsel.

– När det gick upp för mig ville jag bara backa och jag fick panik. Det jag aldrig har varit med om händer, och det är ganska privat, men ”hej alla tiotusen människor i Friends arena” och ”hej tv-kameror”, sa Lina Hedlund efter frieriet.

Under årens lopp har Lina och Nassim haft en nära relation till Hanna Hedlund och Martin Stenmarck. Senaste gången som kvartetten sågs tillsammans offentligt var på förhandsvisningen av Camilla Läckbergs serie Lyckoviken.

LYCKOVIKEN
Karin Törnblom/TT

I serien spelar Martin nämligen huvudrollen, som blir kär i sin ungdomskärlek. På pressträffen till Lyckoviken berättade han för Hänt att Hanna har varit ett otroligt stort stöd under inspelningarna. Hanna tog då hand om barnen och skötte allt i hemmet.

I våras var det dock ombytta roller, när Hanna ställde upp i Let's dance. Då var det istället Martin som fick rycka in och ta ansvaret över barnen där hemma.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lina Hedlund om Martin och Hannas skilsmässa

Men i juni kom beskedet som chockade många – Hanna och Martin går skilda vägar. När Hänt träffar Lina Hedlund på premiären av den nya James Bond-filmen No time to die berättar hon om relationen till sin kära syster och Martin.

– Det där uttalar jag mig inte nåt om, andra personers relationer, förklarar Hanna för Hänt.

– Jag följer allt Lina säger, inflikar Nassim Al Fakir.

Även om Lina väljer att inte uttala sig om andra personers relationer så verkar det iallafall inte vara något fel på kärleken till Hanna och Martin.

– Vi älskar dem! De är och kommer alltid vara våran familj, förklarar Lina.

LÄS OCKSÅ: VÄNNER Så skiljer sig Sofias privatliv från kungafamiljens

LÄS OCKSÅ: STOPPAS Därför saknas Linda i Bonde söker fru

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN