Hanna Schönberg visar upp chockbilderna – efter sjukhusbesöket

Hanna Schönberg & Eric Saade

Hanna Schönberg och Eric Saade har varit tillsammans i över ett år.
Nu visar influencern upp chockbilderna efter besöket på sjukhuset.
Det var så läskigt, skriver Hanna på sin instastory.
Allt du vill veta om Eric Saades musikkarriär
Slå på ljud

Eric Saade och influencern Nicole Falciani var tidigare förlovade och planerade att gift sig förra sommaren. Men bara veckor innan deras planerade bröllop briserade nyheten att ex-paret hade brutit förlovningen.

Kort därefter visade det sig att det varit Eric som hade tagit beslutet att ex-paret skulle gå skilda vägar.

Det som hände bar kort och gott att han gjorde slut från ingenstans, då han sa att han inte gillade min personlighet. Vilket han kom fram till precis när vi skulle gifta oss, efter att han valt att fria och efter att vi varit ihop i fem år. Vi har ingen kontakt alls och jag vill inte heller ha det”, sade Nicole några månader efter uppbrottet.

Därefter spekulerades det en hel del om att artisten hittat en ny kärlek, och att det skulle vara Hanna Schönberg – något som senare visade sig stämma.

Så träffades Hanna Schönberg och Eric Saade

Nu har Eric och Hanna varit ett par i drygt ett år och i en frågestund på Instagram tidigare i somras berättade Eric om hur det var första gången de träffades.

Vi träffades första gången sommaren 2020 på ett poolparty med gemensamma vänner. Hanna var så chillad, hon bara var sig själv. Hon var helt osminkad och försökte inte göra sig till eller så. Det var då jag visste att jag skulle falla för henne om vi någonsin skulle ses igen”, berättade artisten.

Hanna Schönberg arbetar som influencer och på Instagram har hon över 500 000 tusen följare. Där delar Hanna med sig av allt ifrån sin vardag, till olika jobbuppdrag.

Hanna Schönberg visar upp skräckbilderna: ”Så läskigt”

Tidigare under fredagen delade hon dock med sig utav en helt annan bild till sin stora följarskara. På bilden ser man hur Hannas ena öga är mer eller mindre helt igensvullet.

”Förlåt för dålig uppdatering men jag har spenderat hela natten och dagen på sjukhuset. Har haft smärtor i magen i flera veckor och det blev värre över natten. Men jag mår bra nu och mår mycket mycket bättre”, skriver hon på sin story innan hon fortsätter:

Jag fick också den galnaste, läskigaste allergiska reaktionen på sjukhuset. Mina ögon svullnade upp på grund av lite medicin jag fick när jag skulle röntga. Det var så läskigt men jag är glad att jag var i goda händer och att det är bättre nu.

Hänt söker Hanna för en kommentar.

Hanna visar upp skräckbilderna. FOTO: Hanna Schönberg/Instagram

LÄS OCKSÅ: Idol-Erik Elias avslöjar sanningen om sina mössor – därför bär han dem

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts lögn om relationen med Peg Parnevik efter uppbrottetet

FOTO: Hanna Schönberg/Instagram/Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN